Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
terrysk
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 16 Απρ 2007 02:47

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από terrysk » 09 Απρ 2008 22:06

Exw metrafrasi to arxeio site.lang.php sta ellinika alla otan patas to syndesmo gia tin elliniki glwssa mou ta vgazei kinezika. deite edw www.esold.eu
Mipos gnorizei kapoios ti ftaiei?
Eyxaristw ek ton proteron

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από greekbytes » 09 Απρ 2008 23:02

Πρέπει στο head της σελίδας να αλλάξει το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

σε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
( http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=12466 )

terrysk
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 16 Απρ 2007 02:47

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από terrysk » 09 Απρ 2008 23:15

thanks!!!!!!!!!! eisai foveros!!!!!!!!

terrysk
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 16 Απρ 2007 02:47

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από terrysk » 09 Απρ 2008 23:24

episis kai stin admin area otan vazw kati sta ellinika k kanw save meta mou ta vgazei kinezika k ekei ti prepei na allaksw?

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από Basilakis » 10 Απρ 2008 00:25

το ίδιο με παραπάνω;

terrysk
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 16 Απρ 2007 02:47

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από terrysk » 10 Απρ 2008 03:41

nai to idio knezika mou ta vgazei otan kanw save oxi otan grafw, otan diladi ta apothikeysi mou ta deixnei meta kinezika

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από Basilakis » 10 Απρ 2008 14:25

Σε τι αποθυκεύεις; Σε database σε txt σε τί;

terrysk
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 16 Απρ 2007 02:47

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από terrysk » 10 Απρ 2008 17:08

ok to eftiaksa, se php editor to apothikeysa opos einai to arxeio php

extremegreece
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 02 Αύγ 2009 19:56

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από extremegreece » 02 Αύγ 2009 19:59

Mporeite na mou peite se poia akrivos arxeia prepei na alakso tis dio grames autes?
Tis exo alaksei se ola ta index alla den exei ginei tipota

geoflgr
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 18 Σεπ 2008 13:20

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από geoflgr » 14 Νοέμ 2009 01:07

Στα αρχεία της γλώσσας βρες το global.lang.php και άλλαξε τη γραμμή

Κώδικας: Επιλογή όλων

define &#40;'LANG_CODEPAGE', 'iso-8859-1'&#41;;
σε

Κώδικας: Επιλογή όλων

define &#40;'LANG_CODEPAGE', 'utf-8'&#41;;
ή

Κώδικας: Επιλογή όλων

define &#40;'LANG_CODEPAGE', 'iso-8859-7'&#41;;
ανάλογα με τη βάση σου, γιατί το αρχείο
admin/templates/header.tpl.php
διαβάζει την κωδικοποίηση από το αρχείο της γλώσσας

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?=LANG_CODEPAGE;?>">

andybgr
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 03 Αύγ 2011 23:34

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από andybgr » 03 Αύγ 2011 23:36

- αλλάζω το language σε greek, και μου βγάζει τη σελίδα κενή χωρίς να υπάρχει τίποτα.
- πως μπορώ να βάλω σημαιάκια για Αγγλικά και Ελληνικά πάνω στο site ώστε να μπορέσει κάθε χρήστης να εξυπηρετηθεί
- μπορείτε να μου στείλετε το ελληνικό language pack; θα πληρώσω αν χρειαστεί. έχω φάει ώρες στη μετάφραση.

ευχαριστώ.

marketnow
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 21 Αύγ 2010 10:49

Πρόβλημα με κωδικοποιήση php pro bid

Δημοσίευση από marketnow » 26 Αύγ 2011 10:38

γεια σας και από εμένα
έχω μεταφράσει το phpprobid στα ελληνικά αλλά όταν βάζω ελληνικά δεν μου δείχνει τις εικόνες
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης