Ξέρει κανείς πως να εμφανίσω αποτελέσματα οριζόντια

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να εμφανίσω αποτελέσματα οριζόντια

Δημοσίευση από dpa » 12 Απρ 2008 15:01

Ξέρει κανείς πως να εμφανίσω τα αποτελέσματα από την mysql οριζόντια?

παράδειγμα

Text1,Text2,Text3
Text4,Text5,Text6,
Text7,Text8,Text9

σε 3 στήλες.

να εμφανίζει 3 αποτελέσματα οριζόντια και μετά να πάει σε άλλη γραμμή.

Αν μπορείτε κάποιο παράδειγμα
Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Ξέρει κανείς πως να εμφανίσω αποτελέσματα οριζόντια

Δημοσίευση από tsiger » 12 Απρ 2008 22:12

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table>
	<tr>
<?php
	$record = 1;
		while &#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result&#41; &#123;
			echo '<td>'.$row&#91;'field'&#93;.'</td>\n';
			$record = $record + 1;
			if &#40;$record == 3&#41; &#123;
				echo '</tr>\n<tr>\n';
				$record = 1;
			&#125; 
		&#125;

?>
	</tr>
</table>

syred
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 13 Μαρ 2008 18:49
Επικοινωνία:

Ξέρει κανείς πως να εμφανίσω αποτελέσματα οριζόντια

Δημοσίευση από syred » 13 Απρ 2008 08:04

Με την διαφορά ότι το $record ειναι
$record = 0; η σε διαφορετική θέση.
dsfsfsdfcvsd

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να εμφανίσω αποτελέσματα οριζόντια

Δημοσίευση από dpa » 13 Απρ 2008 19:14

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε παίζει


οκ

Ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες