MySql Blob

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
marina73
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Μαρ 2008 16:43

MySql Blob

Δημοσίευση από marina73 » 15 Απρ 2008 22:16

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ NA KANEI UPLOAD PDF FILES ΣΤΗ MYSQL ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙ Α ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.
ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ MYSQL BLOB.
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΤΗ MYSQL ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΗΜΟΥΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

MySql Blob

Δημοσίευση από cherouvim » 15 Απρ 2008 23:18

Το καλύτερο είναι να αποθηκεύσεις το αρχείο στο δίσκο και στη MySQL να κρατήσεις τη διαδρομή για αυτό (πχ "files/pentaimeri-2008-mykonos.jpg")

filesystem for files
database for data ;)

marina73
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Μαρ 2008 16:43

MySql Blob

Δημοσίευση από marina73 » 15 Απρ 2008 23:29

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ DOWNLOAD PAGE?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

billilms
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 11 Απρ 2008 14:12
Επικοινωνία:

MySql Blob

Δημοσίευση από billilms » 15 Απρ 2008 23:30

Μια φιλική συμβουλή από κάποιον που την έχει πατήσει :hammer: ΠΟΤΕ αρχεία ή φωτογραφίες σε βάση δεδομένων
Το έχω δοκιμάσει σε αρκετές βάσεις όπως mysql,Interbase και σε MSSQL
O cherouvim έχει δίκιο ,κρατά το url σε ένα πεδίο και το εμφανίζεις

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

MySql Blob

Δημοσίευση από alexandr0s » 16 Απρ 2008 03:12

cherouvim έγραψε:Το καλύτερο είναι να αποθηκεύσεις το αρχείο στο δίσκο και στη MySQL να κρατήσεις τη διαδρομή για αυτό (πχ "files/pentaimeri-2008-mykonos.jpg")

filesystem for files
database for data ;)
/agree

Τι εννοείς πώς θα φτιάξεις τη download page?
Τα αρχεία σου θα είναι στο folder files οπότε με:
<a href="/files/myfile.pdf">Download me</a> έχεις και τη download page.

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

MySql Blob

Δημοσίευση από paink1ller » 17 Απρ 2008 17:11

Που τρεχει η MySQL ? στο pc του ή στο web ?

Το πιο ευκολο ειναι αυτο που ειπαν τα παιδια. Κρατα το path/Περιγραφη του αρχειου μεσα στην MySQL και κανε ενα folder στον σερβερ που θα κρατας τα αρχεια σου.
Μετα λιγο php για να σου προβαλει ολα τα αρχεια σε μορφη link και εισαι ετοιμη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης