Prospatho na stilo polapla attachments

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
spyros1234
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 21 Αύγ 2007 13:18

Prospatho na stilo polapla attachments

Δημοσίευση από spyros1234 » 17 Απρ 2008 22:13

Geia sas
Prospatho na tha stilo pollapla attachments.
Vrika aftin tin klasi (Attachment Mailer v1.2) http://www.finalwebsites.com/snippets.php?id=41

Kano upload ta arxeia mou ston server kai meta me tin klasi afti ta stelno
To provlima einai den litourgei kai mou vgazei afto to minima:
"Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE. in /var/www/vhosts/ddd.gr/httpdocs/aaaa/attach_mailer_class.php on line 280"

Php script :

require($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/admin/attach_mailer_class.php");
$test = new attach_mailer($name = "Name", $from = "ka@aaaa.gr", $to = "ko@aaaa.gr", $cc = "", $bcc = "", $subject = "Test text email with attachments");
$test->text_body = "...Some body text\n\n the admin";
$test->add_attach_file($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/uploads/".$row_ek_files['file_name']);
$test->process_mail();

Eimai anixtos se protaseis ama gnorizete kapion alo tropo pou na mporo na kano polla attachements ????

Sas parakalo kegome !

Efxaristo poli !
Συνημμένα
attach_mailer.zip
(46.11 KiB) Μεταφορτώθηκε 255 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyros1234 την 20 Απρ 2008 12:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

Prospatho na stilo polapla attachments

Δημοσίευση από Stadem » 19 Απρ 2008 00:42

1) θα κοιτάξεις να απενεργοποιήσεις μέσα από το control panel σου την safe php
2)Όταν στέλνεις mail με την mail() λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αν όμως έχεις θα πρέπει να κοιτάξεις τους mail headers σου.

Το 1) θα σε καλύψει πιστεύω.
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

spyros1234
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 21 Αύγ 2007 13:18

Prospatho na stilo polapla attachments

Δημοσίευση από spyros1234 » 20 Απρ 2008 12:32

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να το απενεργοποιήσω το safe mode θέματα ασφάλειας.
Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος παρακάμπτοντας το safe mode????

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

Prospatho na stilo polapla attachments

Δημοσίευση από Stadem » 20 Απρ 2008 16:36

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος, αν υπήρχε τρόπος να παρακάμψεις το safe mode δεν θα ήταν safe mode.
Μία από τις δυνατότητες που έχει είναι να μπλοκάρει την δημιουργία δυναμικών φακέλων καθώς και των temp folder.
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες