Change content σε css division

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
otheosadis
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 10 Δεκ 2006 20:20

Change content σε css division

Δημοσίευση από otheosadis » 21 Απρ 2008 05:26

Καλημερα σε ολους!Ειμαι νεος στην κατασκευη σελιδων και εχω την εξης απορια.Δημιουργισα μια σελιδα με css και θελς αναλογα με την επιλογη στο menu να αλλαζει και το περιεχομενο του κυριου division χωρις να χρειαζεται να καλω νεες σελιδες.Ξερω πως αυτο γινεται με php ή javascript.Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε?Ευχαριστω εκ των πρωτερων. :lol:

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 09:32

ΧΩΡΙΣ PHP
1) Με διαφορετικά Layers (Dreamweaver:behaviors>Show-Hide Layers)
Το κακό είναι ότι καλεί από την αρχή τα Layers (φορτώνονται όλα από την αρχή)

2) SSI. Ενα Παράδειγμα:
<!--#include FILE="b.inc" -->
Βασική προϋπόθεση να υποστηρίζει ο server - SSI/Server Side Include

Client Side Includes
Javascript. Παράδειγμα:

<script src="b.js" type="text/javascript"> </script>

document.write("<table>")
document.write("<tr>")
... κλπ

Remote Includes
Για client-side includes είναι απλό. Παράδειγμα:
<script src="http://domain_name.gr/b.js" type="text/javascript"> </script>
<? readfile("http://domain_name.gr/b.inc"); ?>

ME PHP
1)με εντολές require - include
2)Σε συνδυασμό με css:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="container"> &#40;στο αρχείο&#41;
#container &#123;width&#58;920px; margin&#58; 0 auto; height&#58;auto&#125; &#40;στο αρχείο css&#41;
Εάν θυμηθώ κι άλλα θα γράψω..

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 09:38

Και να το επικετείνουμε λίγο

Includes + remote includes + CGI

<script src="http://www.domain_name.gr/cgi-bin/k.pl" type="text/javascript"> </script>

Το k.pl πρέπει να είναι γραμμένο σε Perl.
Το κ.pl σε server-side include δείχνει έτσι:

<!--#include VIRTUAL="/cgi-bin/proxy.pl?http://www.domain_name.gr/cgi-bin/k.pl?ssi=1" -->

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Change content σε css division

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Απρ 2008 11:19

Marinos Stergiou έγραψε:ΧΩΡΙΣ PHP
Client Side Includes
Javascript. Παράδειγμα:

<script src="b.js" type="text/javascript"> </script>

document.write("<table>")
document.write("<tr>")
... κλπ

Remote Includes
Για client-side includes είναι απλό. Παράδειγμα:
<script src="http://domain_name.gr/b.js" type="text/javascript"> </script>
<? readfile("http://domain_name.gr/b.inc"); ?>

ME PHP
1)με εντολές require - include
2)Σε συνδυασμό με css:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="container"> &#40;στο αρχείο&#41;
#container &#123;width&#58;920px; margin&#58; 0 auto; height&#58;auto&#125; &#40;στο αρχείο css&#41;
Φια εξήγησε λίγο αυτό που γράφεις στο Javascript (αναλυτικά) γιατί και εγώ μπερδέφτηκα που διάβασα 2 γραμμές χωρίς να γράφεις τπτ.

Τις php δεν χρειάζεται και CSS γιατί είναι ένα Switch / case

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$page = $_GET&#91;'p'&#93;;
if &#40;&#40;$page == "news"&#41; or &#40;$page ==""&#41;&#41; &#123; include&#40;'news.php'&#41;;
&#125; else if&#40;$page == "tutorials"&#41; &#123; include&#40;'tutorials.php'&#41;;
?>
Στα γρήγοπρα γιατί δεν είναι τελειωμένο στο τι θα συμβαίνει εάν κάποιος πάει να κάνει απευθείας access στην σελίδα.

Αλλα πραγματικά δεν κατάλαβα αυτά που γράφεις. Ίσως επειδή μόλις σηκώθηκα αλλα δεν νομίζω...

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 11:33

Αν βρώ χρόνο αργότερα, μια και τα δημοσίευσα πρωϊ - πρωϊ
Οσο για την php ανέφερα δύο τρόπους (με css αλλά και χωρίς)
Δεν νομίζω να ανέφερα ότι είναι αναγκαίο, απλά απάντησα στο ερώτημα που ανέφερε "Δημιουργισα μια σελιδα με css"

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 11:45

PHP Απλό παράδειγμα :
menu.php κώδικας:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<body>
<a href="http&#58;//www.example.com/index.php">Αρχική</a> - 
<a href="http&#58;//www.example.com/about.php">Σχετικα μ' εμάς</a> - 
<a href="http&#58;//www.example.com/links.php">Links</a> - 
<a href="http&#58;//www.example.com/contact.php">Επικοινωνίας</a> <br />

index.php κώδικας:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;"menu.php"&#41;; ?>
<p>Κείμενο αρχικής σελίδας...</p>
</body>
</html>

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Change content σε css division

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Απρ 2008 12:14

Μάλον δεν απαντάς σωστά. Βέβαια και εμένα η απάντηση μου δεν ήτανε πάνω σε αυτό που ρώτησε, αλλα εξήγησα πως να τα κάνεις όλα να φένονται σε μία σελίδα αυτό που ζητάει.

Με CSS είναι ο τρόπος που ανέφερες, να είναι visible και hidden αναλόγως την επιλογή.

Παρόλα αυτά, αυτό που γράφεις δεν είναι σωστό.

Ένα απλό include δεν μπορεί να κάνει load αυτό που θέλει δυναμικά. Το να βάλεις το menu σε ένα php αρχείο αυτό δεν συμαίνει πως το MAIN CONTENT Που ζητάει θα είναι αυτό που θα γίνεται load Στην σελίδα. Αυτό που θέλει είναι κάποιο template system και είναι έτσι όπως το έγραψα.

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 12:37

Basilakisweb έγραψε:Μάλον δεν απαντάς σωστά. Βέβαια και εμένα η απάντηση μου δεν ήτανε πάνω σε αυτό που ρώτησε, αλλα εξήγησα πως να τα κάνεις όλα να φένονται σε μία σελίδα αυτό που ζητάει.
Του έδωσα πολλές εναλλακτικές λύσεις, ίσως και παραπάνω απ' ότι ήθελε.
Οσο για το αν είναι σωστές, ή παραπάνω, ή λιγότερο απ' ότι θέλει είναι άλλο θέμα.
Basilakisweb έγραψε:Με CSS είναι ο τρόπος που ανέφερες, να είναι visible και hidden αναλόγως την επιλογή.
Ανεφερα δύο τρόπους με css :
Ενα απλό με Dreamweaver κι ένα με με css & php για εμφάνιση σε κάποια περιοχή της σελίδας (το πήγα λίγο παρακάτω)
Τι δεν κατάλαβες;
Basilakisweb έγραψε:Παρόλα αυτά, αυτό που γράφεις δεν είναι σωστό.

Ένα απλό include δεν μπορεί να κάνει load αυτό που θέλει δυναμικά.
Εννοείς χωρίς το "if"
Φυσικά και δεν μπορεί να κάνει επιλογή από μόνο του :hammer:
Κατά λέξη ανέφερα : με εντολές require - include
Αν δεν κάνω λάθος χρησιμποποίησες "include"
Basilakisweb έγραψε: Το να βάλεις το menu σε ένα php αρχείο αυτό δεν συμαίνει πως το MAIN CONTENT Που ζητάει θα είναι αυτό που θα γίνεται load Στην σελίδα. Αυτό που θέλει είναι κάποιο template system και είναι έτσι όπως το έγραψα.
Φυσικά και θα θα γίνετε Load και θα είναι κάπως έτσι :

Αρχική - Σχετικά μ' εμάς - Links - Επικοινωνία

Κείμενο αρχικής σελίδας...

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Change content σε css division

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Απρ 2008 12:48

Μπερέβεσαι, πολύ μάλιστα.

Δεν είπα εάν θα κάνει load είπα εάν θα κάνει την δουλεία που θέλει αυτός load.

Require - include χρησιμοποίησα; Όχι switch / include statment χρησιμοποίησα.. Include και require κάνεις για να φοτρώσεις μία σελίδα p.x

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;'header.php'&#41;; ?>
<?php include&#40;'content.php'&#41;; ?>
<?php include&#40;'footer.php'&#41;; ?>
Αυτό αν και είναι σωστό δεν κάνει αυτό που θέλει το παιδί, δηλαδή να φορτώνει ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ DESIGN και να αλάζει το conent του στην μέση μόνο. Και μην μου πείς πως θα αλάζει τα urls του Include γιατί και πάλυ δημιουργεί άδεις σελίδες.

To CGI αρχείο που χρησιμοποίησες θα πρέπει να το γράψει μόνο του έτσι; Χρησιμοποιείς δηλαδή έναν τρόπο λέγοντας

page.cgi?k=1

τί είναι το page.cgi; Που είναι ο κώδικα; Που ορίζεις τα links?

Επιμένω πως έχεις αναφέρει κάποια b.inc και κάποιο b.js χωρίς να το λές τι πρέπει να έχει μέσα ή πως λειτουργεί κάτι τέτοι και μάλιστα και εγώ δεν το καταλαβένω πως παίζει έτσι ώστε να παράγετε δυναμικά το περιεχόμενο που θέλει :S

Και μία διώρθωση στον κώδικά μου τώρα που το ξανακοιτάω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$page = $_GET&#91;'p'&#93;;
if &#40;&#40;$page == "news"&#41; or &#40;$page ==""&#41;&#41; &#123; include&#40;'news.php'&#41;;
&#125; else if&#40;$page == "tutorials"&#41; &#123; include&#40;'tutorials.php'&#41;;
&#125; else &#123; include&#40;'error.php'&#41;;
&#125;
?>
Εάν χρειαστείς τον τρόπο μου, το λές και τον εξυγώ καλύτερα + να κάνω μία διόρθωση στο script.

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 13:11

Basilakisweb έγραψε:Μπερέβεσαι, πολύ μάλιστα.
Γνώμη σου!
Να και η δική μου μου γνώμη :
Μάλλον όσα ανέφερα ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες
Basilakisweb έγραψε:Δεν είπα εάν θα κάνει load είπα εάν θα κάνει την δουλεία που θέλει αυτός load.
Κατά λέξη ανέφερες
Basilakisweb έγραψε:Ένα απλό include δεν μπορεί να κάνει load αυτό που θέλει δυναμικά.
Σου απάντησα λοιπόν, ότι απλά ανέφερα τις δύο εντολές
Οσο για την εντολή include εκτελείται δυναμικά!!!
Μην παίζουμε με τις λέξεις
Το "if" ορίζει την ενέργεια
Basilakisweb έγραψε:Require - include χρησιμοποίησα; Όχι switch / include statment χρησιμοποίησα.. Include και require κάνεις για να φοτρώσεις μία σελίδα p.x.
Κατά λέξη είπα ότι στην εντολή σου έχεις "include" (αυτήν που προανέφερα)
Μην παίζεις με τις λέξεις καί χάνω την ώρα μου.
Basilakisweb έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;'header.php'&#41;; ?>
<?php include&#40;'content.php'&#41;; ?>
<?php include&#40;'footer.php'&#41;; ?>
Αυτό αν και είναι σωστό δεν κάνει αυτό που θέλει το παιδί, δηλαδή να φορτώνει ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ DESIGN και να αλάζει το conent του στην μέση μόνο. Και μην μου πείς πως θα αλάζει τα urls του Include γιατί και πάλυ δημιουργεί άδεις σελίδες.
Μαθήματα δωρεάν δεν παραδίδω απλά να σου πώ ότι για αυτό υπάρχει το css.
Basilakisweb έγραψε: To CGI αρχείο που χρησιμοποίησες θα πρέπει να το γράψει μόνο του έτσι; Χρησιμοποιείς δηλαδή έναν τρόπο λέγοντας
page.cgi?k=1
τί είναι το page.cgi; Που είναι ο κώδικα; Που ορίζεις τα links?.
Free sto internet και συνήθως και στον server - Hosting στο Directory cgi-bin.
Basilakisweb έγραψε: Επιμένω πως έχεις αναφέρει κάποια b.inc και κάποιο b.js χωρίς να το λές τι πρέπει να έχει μέσα ή πως λειτουργεί κάτι τέτοι και μάλιστα και εγώ δεν το καταλαβένω πως παίζει έτσι ώστε να παράγετε δυναμικά το περιεχόμενο που θέλει :S.
Το ότι δεν το καταλαβαίνεις το δέχομαι

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Change content σε css division

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Απρ 2008 13:26

Marinos Stergiou έγραψε: Μάλλον όσα ανέφερα ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες
Μάλλον όσα ανέφερες δεν δίνουνε μία σαφή απάντηση στο τι χρεάζεται το topic. Παρόλα αυτά εγώ σαν καλός άνθρωπος που είμαι θα δεχτώ πως αυτό που λές, πως κάληψες τις ανάγκες της ερώτησης στο maximum αναφέρωντας απλώς πως ένα b.js κάνει την δουλειά. Συγχαρητήρια για την άψογη κριτική της απάντησης σου.
Marinos Stergiou έγραψε: Σου απάντησα λοιπόν, ότι απλά ανέφερα τις δύο εντολές
Οσο για την εντολή include εκτελείται δυναμικά!!!
Μην παίζουμε με τις λέξεις
Το "if" ορίζει την ενέργεια
Εδώ γέλασα. To include εκτελείτε δυναμικα αλλα δεν κάνει αυτό που ζητάει το παιδί. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Και όχι δεν παίζω με τις λέξεις εσύ δεν ξέρεις να γράφεις. To if statment Κάνει το switch μεταξύ τον σελίδων και δημιουργεί μία δυναμική έτσι ώστε να αλάζεις το περιεχόμενο μόνο.

Μπορείς με αυτό το include που έγραψες να κάνεις

index.php?p=main

Δεν νομίζω. Βλέπεις ένα απλό include δεν μπορεί να το κάνει, εκτός και εάν μπορεί οπότε θα μου ήτανε πολύ ενδιαφέρων να διαβάσω το new manual τις php που θα γράψεις.

και το manual για την require εδώ.
Δες το Manul εδώ
Μην πετάμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε τι είναι
Marinos Stergiou έγραψε: Μην παίζεις με τις λέξεις καί χάνω την ώρα μου.

Ξέρεις, εάν δεν γνωρίζεις δεν απαντάς. Το ότι κάποιος σου έδωσε ένα CGI script για να κάνεις αυτή την δουλεία δεν συμαίνει πως μπορείς να λές και στους άλους πως να τον κάνουνε χωρίς να δίνεις το CGI.

Marinos Stergiou έγραψε: Μαθήματα δωρεάν δεν παραδίδω απλά να σου πώ ότι για αυτό υπάρχει το css.
Τα μαθήματα μου τα πληρώνω ακριβά στο Αγγλικό πανεπιστίμιο που είμαι. I do not require help from u.
Marinos Stergiou έγραψε: Free sto internet και συνήθως και στον server - Hosting στο Directory cgi-bin.
ΦΟβερή απάντηση. Και καφέ μπορείς να πάρεις απο το ψιλικατζίδικο. Ο άνθρωπος δεν ρώτηση που πουλάνε καφέ, αλλα που είναι το ψηλικατζίδικο.

Αυτά για τώρα. Εδώ για οποιαδήποτε απορία σου είμαι μην δυστάσεις να συνεχίσεις αυτό το drama.

ALR
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1712
Εγγραφή: 09 Απρ 2005 17:30

Change content σε css division

Δημοσίευση από ALR » 21 Απρ 2008 20:13

Εγώ πάντως έμαθα νέα πραγματακια.ευχαριστώ κ τους 2!χε χε :)
Γίνονται πραγματάκια

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 20:39

Καταρχήν λυπάμαι που άργησα να απαντήσω μια και όπως προαανέφερα, δεν έχω την δυνατότητα όταν υπάρχει δουλειά στη μέση;
Δεύτερον, αν έχω καταλάβει καλά, αυτή η σελίδα αποτελεί ένα FREE βοήθημα χρηστών αποτελούμενο από άτομα που αφιερώνουν χρόνο από την δουλειά τους ή τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους.
Με γνώμονα τα παραπάνω και μια και τώρα έχω ελεύθερο χρόνο έχω να πώ τα εξής :
Basilakisweb έγραψε: Μάλλον όσα ανέφερες δεν δίνουνε μία σαφή απάντηση στο τι χρεάζεται το topic. Παρόλα αυτά εγώ σαν καλός άνθρωπος που είμαι θα δεχτώ πως αυτό που λές, πως κάληψες τις ανάγκες της ερώτησης στο maximum αναφέρωντας απλώς πως ένα b.js κάνει την δουλειά. Συγχαρητήρια για την άψογη κριτική της απάντησης σου.
Στο ξαναείπα καλέ μου άνθρωπε :
Ρώτα για ότι δεν καταλαβαίνεις αλλά καλό είναι να θυμάσαι ότι :
Η βοήθεια είναι δωρεάν για ανθρώπους με κατανόηση και σοβαρά σκεπτόμενους που έχουν σαν πρώτη αξία τα όσα προανέφερα στην εισαγωγή μου.

Basilakisweb έγραψε: Εδώ γέλασα. To include εκτελείτε δυναμικα αλλα δεν κάνει αυτό που ζητάει το παιδί. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Και όχι δεν παίζω με τις λέξεις εσύ δεν ξέρεις να γράφεις. To if statment Κάνει το switch μεταξύ τον σελίδων και δημιουργεί μία δυναμική έτσι ώστε να αλάζεις το περιεχόμενο μόνο.
Ασε τα γέλια για τους ειδικούς :lol:
Δεν μπορώ δηλαδή να καλέσω ένα link με άλλο τρόπο ? :hammer:
Είσαι σίγουρος για αυτό :o
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι αν δεν υπάρχει if δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής ?
Τώρα αυτό που έγραψες "To if statment Κάνει το switch μεταξύ τον σελίδων και δημιουργεί μία δυναμική έτσι ώστε να αλάζεις το περιεχόμενο μόνο" δεν θέλω να το σχολιάσω μια και δείχνει αρκετά....
Basilakisweb έγραψε: Μπορείς με αυτό το include που έγραψες να κάνεις

index.php?p=main
No comments...
Basilakisweb έγραψε: Δεν νομίζω. Βλέπεις ένα απλό include δεν μπορεί να το κάνει, εκτός και εάν μπορεί οπότε θα μου ήτανε πολύ ενδιαφέρων να διαβάσω το new manual τις php που θα γράψεις.

και το manual για την require εδώ.
Δες το Manul εδώ
Μην πετάμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε τι είναι
Ευτυχώς που καταλαβαίνεις τι διαβάζεις
Basilakisweb έγραψε: Ξέρεις, εάν δεν γνωρίζεις δεν απαντάς. Το ότι κάποιος σου έδωσε ένα CGI script για να κάνεις αυτή την δουλεία δεν συμαίνει πως μπορείς να λές και στους άλους πως να τον κάνουνε χωρίς να δίνεις το CGI.
Φυσικά και όταν δεν γνωρίζω, δεν απαντώ!
Αλλά όταν γνωρίζω σε όποιον θέλω απαντώ
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά
Basilakisweb έγραψε: Τα μαθήματα μου τα πληρώνω ακριβά στο Αγγλικό πανεπιστίμιο που είμαι. I do not require help from u.
Μωρέ μην ζητάς βοήθεια από εμένα, βρές κάποιον άλλο.
Το σίγουρο είναι ότι θές βοήθεια.
Basilakisweb έγραψε: ΦΟβερή απάντηση. Και καφέ μπορείς να πάρεις απο το ψιλικατζίδικο. Ο άνθρωπος δεν ρώτηση που πουλάνε καφέ, αλλα που είναι το ψηλικατζίδικο..
Την απάντηση αν πρόσεξες δεν την έδωσα στον άνθρωπο αλλά σ' εσένα
Basilakisweb έγραψε: Αυτά για τώρα. Εδώ για οποιαδήποτε απορία σου είμαι μην δυστάσεις να συνεχίσεις αυτό το drama.
Καλέ μου άνθρωπε μου έλυσες όλες μου τις απορίες :kaloe:
Μήπως εγώ σου δημιούργησα αμφιβολίες;

Και μια και υπάρχει και συνέχεια στο post...
ALR έγραψε:Εγώ πάντως έμαθα νέα πραγματακια.ευχαριστώ κ τους 2!χε χε :)
:pint:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Change content σε css division

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Απρ 2008 20:56

ΛΚοιπόν ακου να σου πώ, γιατί βαρέθηκα να ασχολούμε χωρίς λόγο.

Όπως είπες search on google to find a pic, regarding EPIC threats.

I will be around still.

Have a nice day

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Change content σε css division

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 21 Απρ 2008 21:03

Να είσαι καλά
Χάρηκα για την ανταλλαγή απόψεων.
Δεν νομίζω να ψάξω για κάτι παρπάνω ούτε για κάτι παρακάτω

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες