h o server trela8ike.. h ego...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από p_pan » 24 Απρ 2008 11:29

hello....
simera ekana kati allages sto site kai mpika stin basi me tous visitors na do kati.. opos koitao tous simerinous mou visitors... blepo mia episkecei stis 24-4-2008 me ora 23.04!!!!! kati pou einai adunaton dioti ama dite tin ora apostolis autou tou post 8a katalabete h ora einai molis 10.30...!!! epidi ego eimai agglia h ora einai edo 8.30.. tespa

mesa stin selida xrisimopoio tin ejis entoli gia na tsekaro tin time..:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$mytime = gmstrftime("%X",time()+7200);
to 7200 to exo balei dioti pernei tin ora tis agglias pou einai duo ores prin apo tin ellada.... omos ela mou pou den douleuei etsi... den jero an einai mono se emena...

loipon me to 7200..... tora pou einai 8 gia emena kanei eggrafi stin basi me ora ellados 9..... anti 10.... (afou tou exo pei na bazei 2 ores apo tin ora tis agglias)

ama balo 3600 kanei eggrafi me tin ora pou exo edo ego.......

kai ama balo +0 mou bazei 1 ora piso apo tin ora agglias...

leo mallon exo la8os ora.... mpeno ston gougli kai koitao na do sosti h ora mou..... den mporo na katalabo ti ginete..!!! mexri protinos douleue.... den allaja tpt ston kodika.... kai an mporeis kapoios na m ejigisi ti paizei me auton pou exei kanei eggrafi stis 23.04 afou akoma einai proi...

euxaristo paides....
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από p_pan » 24 Απρ 2008 11:32

mipos o server den exei kanei allagi oras..??? tou style 8erini/xeimerini...
(pali den me afinei na kano edit sto post mou... :x )
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από cpulse » 24 Απρ 2008 17:04

Μάλλον αυτό που λες ισχύει. Δεν το χω ψάξει πολύ βαθειά το θέμα αλλά εκτός του GMT παίζει και το UTC.

Το UTC είναι το GMT χωρίς να επιρεάζεται από την θερινή ώρα. Δηλαδή αυτή τη στιγμή μπορεί η Αγγλία να βρίσκεται σε ώρα GMT και η Ελλάδα σε GMT+2, αλλά σε ώρα UTC, η Αγγλία είναι σε UTC+1 και η Ελλάδα σε UTC+3.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από p_pan » 24 Απρ 2008 17:28

ok opote ego bazo +10800 gia ellada..!!!! kai apo ton xeimona +7200

ok!!
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από cpulse » 24 Απρ 2008 18:18

Άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις την strftime() αντί της gmstrftime() . Έτσι θα χρησιμοποιείς την ώρα του server κι όχι την UTC.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από p_pan » 24 Απρ 2008 18:25

mporeis na ginei ligo poio sugkekrimenos???
ti enoeis tin ora tou server..??? dld tin ora pou exei o server san mixanima??
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από cpulse » 24 Απρ 2008 19:35

Κάθε μηχάνημα έχει ένα ρολόι, και έχει και ένα locale. Έτσι ανα πάσα στιγμή ξέρει την τοπική ώρα και την ώρα UTC βάσει του locale. Όταν χρησιμοποιείς τις gm* εντολές χρησιμοποιείς την UTC ώρα, όχι την τοπική.

Μη μπλέκεσαι... αν το site σου είναι για σένα και για καμιά ακόμα ευρωπαϊκή χώρα βάλε την strftime(). Αν έχεις και χρήστες από το νότιο ημισφαίριο (Αυστραλία, Βραζιλία κτλ) τότε μόνο βρες άκρη με την gmstrftime(), διαφορετικά απλά θα μπλέκεσαι χωρίς λόγο.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

h o server trela8ike.. h ego...

Δημοσίευση από p_pan » 24 Απρ 2008 23:17

ok 8a tin dokimaso kai 8a s po
exo kanei kai ena post gia ta cookies mou ama einai rije mia matia...
euxaristo
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες