Linksys Router

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από Stathis » 25 Απρ 2008 23:03

Το ρουτερ είναι το Linksys wag200g το γνωστο που δινει η φορθνετ.Παλαιοτερα το είχα συνδέσει και έπαιζε κανονικά...τώρα όμως αρνείται.
Έκανα όλες τις ρυθμισεις συμφωνα με τον οδηγο της φορθνετ αλλα παραυτα στο Status οπού πατάς και το πολυπόθητο Connect , γράφει
Interface : Down
και όλα τα υπολοιπα πεδία απο κάτω του κενα...
Καμιά ιδέα;

ΠιΕς : Έκανα άπειρα reboot , hard reboot , soft reboot , το εβγαλα απο το ρευμα , εβαλα τις ρυθμισεις έκατο φορές , έκανα reset αλλα πιο πολύ έχω την εντυπωση οτι έκανα μια τρύπα στο νερό.

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από hik-hok » 26 Απρ 2008 08:19

interface down γράφει και όταν δέν έχει συγχρονίσει με την γραμμή ADSL , στην ίδια γραμμή άλλο modem δουλεύει ? για να δούμε άν ειναι θέμα της γραμμής η του modem.

Αν το έχεις λιγότερο απο 2 χρόνια η forthnet στο αντικαθιστά (αλλά μάλλον αυτή την εποχή θα πάρεις ένα Dlink τα Linksys τελείωσαν)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από Stathis » 26 Απρ 2008 13:12

Οταν κοιταω ομως στην αλλη καρτελα δειχνει κανονικα ταχυτητα γραμμης που έχει θp & down... :-?

Με το siemens παιζει κανονικά ...Τι να πω , παλιά που το'χα ξανασυνδεσει αλλη μια φορά έπαιζε gg.Θα δοκιμασω τις ρυθμισεις μπας και παιξει.
Θα αλλαξω τα g.dmt . multimode , adsl2+ κλπ μηπως είναι κατι τετοιο αν και στις οδηγιες λεει g.dmt

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από deninho » 30 Απρ 2008 20:41

adsl2+ είναι.. Επίσης, μπορείς να το αφήσεις σε multimode που διαλέγει από μόνο του..

Προσωπικά, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα το άλλαζα με ένα dlink :P

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από Stathis » 09 Ιουν 2008 23:13

Λοιπον...επανερχομαι γιατί έχω νευρα...ξαναδοκιμασα σημερα , μπας και παιξει το κωλορουτερ αλλα δεν μπορώ να βρω λύση....!!!!

εικόνες για να καταλαβετε τι παιζει :
Όλα είναι όπως προτείνει η Φορθνετ...
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα στη τελευταια εικόνα θα δείτε οτί είναι λάθος η ημερομηνία. Παίζει κανα ρόλο; επισης θα δείτε οτί γράφει interface : down :(
κατα τ'αλλα γραμμη βλέπει κανονικα....

Καμιά ιδέα; :emoticon-den-exoume-gia-nevra?:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από deninho » 10 Ιουν 2008 00:16

το είχα πάθει κι εγώ τον καιρό με τις διακοπές ρεύματος (μάλλον σύμπτωση). Είχε φάει φλασιά μια μέρα και ενώ έβλεπε γραμμή, δεν συνδεόταν με τπτ. Την έβγαλα για λίγο καιρό με το baudtec που δίνει ο οτες, και μετά από λίγο καιρό όλα εντάξει..

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση άλλαξέ το. Ένα μέτριο ρουτεράκι είναι, δεν είναι κάτι το εκπληκτικό που θα φοβάσαι μη σου δώσουν κάτι χειρότερο :wink:

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Linksys Router

Δημοσίευση από Stathis » 10 Ιουν 2008 00:34

Pfff...δε ξερω καν τι γινεται...
Στο αλλο σπιτι , δε το συνδεσανε το νετ απο φορθνετ , οπότε μια και νομιζω ζητησε διακοπη ο φαδερ , δε ξερω καν αν μπορω να ζητησω και αντικατασταση (και ΞΕΡΕΙΣ ποσο περιμενεις στη Φορθνετ :P ) εκτός αν είμαι και χαλαρά μία και θα πατήσω μια διακοπή τώρα που λήγει και ίσως με το νέο πακέτο έχει κανα ρουτερ της προκοπής (ή εστω καλύτερο απο το siemens :P )

btw μέχρι και firmware νέο πέρασα στο ρουτερ (που το παρεχει η φορθνετ) αλλα παπαρια...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες