views how to

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 16:02

Καλο μηνα σε ολους.
Πως κανουμε σε μια σελιδα το views πχ 5 δηλαδη,θελω να υπαρχει σε καθε σελιδα ποσοι την ιδαν με το pages views,πως να το κανω αυτο?

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Μάιος 2008 16:18

Φτίαχνεις ένα αρχείο counter.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$filename = "hits.txt";

$file = file&#40;$filename&#41;;
$file = array_unique&#40;$file&#41;;
$hits = count&#40;$file&#41;;
echo $hits;

$fd = fopen &#40;$filename , "r"&#41;;
$fstring = fread &#40;$fd , filesize &#40;$filename&#41;&#41;;
fclose&#40;$fd&#41;;
$fd = fopen &#40;$filename , "w"&#41;;
$fcounted = $fstring."\n".getenv&#40;"REMOTE_ADDR"&#41;;
$fout= fwrite &#40;$fd , $fcounted &#41;;
fclose&#40;$fd&#41;;
?>
και όπου θέλεις τον counter

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
include &#40;'counter.php'&#41;;
?>
Τώρα εάν θέλεις ένα unique:
http://www.hscripts.com/scripts/php/uniqueCounter.php

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 16:43

Ευχαριστω πολυ basilakisweb για δες και αυτο εσυ θα ξερεις.
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... e&start=15
Οσο για το views εχω 4 σελιδες τον κωδικα <?php
include ('counter.php');
?> σε ποιο σιμειο τις html θα τον βαλω?Λιγη βοηθεια γιατι απο php δεν ξερω και πολλα.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Μάιος 2008 17:09

Hmmm

δεν κατάλαβα τι ενωείς.

το script κάνει print το περιεχόμενο του txt

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 17:14

Αυτος ο κωδικας μπαινει αναμεσα στο body?
<?php
include ('counter.php');
?>

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Μάιος 2008 17:16

ΑΑΑ

Αυτός ο κώδικας μπαίνει εκεί που θέλειες να εμφανίσεις το views

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 17:20

1-Σωστα αλλα που μπαινει στην html αναμεσα στο body?
2-Το views θελω να υπαρχει κατω απο μια φωτο που θα βλεπουν,πως θα γινει αυτο?
θελω το views να φαινετε σε συγκεκριμενο σιμειο κατω απο την φωτο.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Μάιος 2008 17:25

ναι ανάμεσα στο body μέσα σε ένα table ¨η div ¨οπου σου αρέσει

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 17:27

Ευχαριστω πολυ πολυ Basilakisweb με βοηθησες αρκετα.

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 17:56

Basilakisweb ξανα βοηθεια σε δουλευει το script τι κανω λαθος?Please...

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Μάιος 2008 18:05

Axxxέχεις βάλει 777 στο txt file, με CHMOD;

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 18:11

777 δεν το κανει,μου βγαζει αυτο το μηνημα,command not implemented for this parameter.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Basilakis » 02 Μάιος 2008 18:23

0777?

katerina28
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 16 Δεκ 2007 22:14

views how to

Δημοσίευση από katerina28 » 02 Μάιος 2008 18:26

ουτε αυτο 0777 στον CuteFTP 2 pro πως τα αλλαζω αυτο

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

views how to

Δημοσίευση από Banavas » 02 Μάιος 2008 20:01

Για να δουλέψει η εμφάνιση του <?php ......?> πρέπει να βρίσκεται μέσα σε σελίδα με κατάληξη .php Aπ' ότι είδα εσύ αναφέρεις συνέχεια html.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες