Σπαζοκεφαλια PHP ή αλλιως - parsing variables to a form

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
chrismfz
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 19:00

Σπαζοκεφαλια PHP ή αλλιως - parsing variables to a form

Δημοσίευση από chrismfz » 03 Μάιος 2008 04:46

Χαιρετώ το φορουμ, και μιας και που είναι των ημερών, χρονια πολλά και καλο μηνα.

Λοιπον, εχω μια απορία που δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για αυτο...

Εχω ενα Α site και στον ιδιο σερβερ ενα φακελο πιο "περα" ενα β site
που στην ουσια ειναι ενα script (εμπορικο με κλειστο κωδικα - ionCubed).

To script κανει την "Αγγαρεία" να ελεγχει για domains και να τα καταχωρεί
(domain check - register).

Για να ενσωματώσουμε λοιπον το "κλειστο" script στο site το "γυμνωσα"
ξυλωσα εικονές, αλλαξα το css για να "χωράει" Και να έρχετε στα μέτρα του
A site σαν iframe.

Εχω στην ουσια δηλαδη ενα γυμνο domain_checker.php που αν το δει κανεις
μπορει να κανει κανονικα register ή whois και ενα αλλο domain.php πχ που είναι
το site με τα γραφικακια του, το στυλακι του, τα headers, τα footers και πάει λεγοντας..
Και το domain_checker.php φυσικα στο κεντρο μεσα σαν iframe.

Ολα καλά μεχρι εδώ. Τωρα ερχεται το ζορικο...

Θελω σε μια αλλη σελιδα να βάλω μια φορμα για ελεγχο domains. Να γραφει ενας χρηστης
ονομα και να τον "πεταει" ΟΧΙ στην γυμνη σελίδα (αυτο γιατι καταφερα μεχρι τωρα)
αλλα στην σελιδα που είναι σαν iframe.
O κώδικας είναι οπως ολες σχεδόν οι φορμες καπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form method="post" action="gymno_domain_checker.php?search=bulk">
<textarea name="bulkdomains" cols="16" rows="2"></textarea>
<input type="submit" id="Submit" value="Lookup">
</form>
και θα "πεταξει" τον χρήστη στο γυμνο αρχείο.

Υπάρχει καποιος τρόπος με php ή κατι αλλο να παρώ τις μεταβλητες, και να το κάνω να ψάξει για domains μέσα απο το iframe ωστε να δείξει τα αποτελέσματα στο full site
(μεσα στο iframe) και οχι σκετο στο "γυμνο" php αρχειο που κάνει τον ελεγχο ?

chrismfz
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 19:00

Σπαζοκεφαλια PHP ή αλλιως - parsing variables to a form

Δημοσίευση από chrismfz » 03 Μάιος 2008 17:45

Καλα μην τρελένεστε, το καταφερα χρησιμοποιόντας την $_POST ... Κατω απο την μύτη μου ήταν τελικα.
Απλα μετέφερα την μεταβλητη της φορμας μεσα στο frame source.

Cheers

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Σπαζοκεφαλια PHP ή αλλιως - parsing variables to a form

Δημοσίευση από ThyClub » 03 Μάιος 2008 19:23

Δεν τρελάθηκε κανένας ακόμα ευτυχώς :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες