Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MaryK
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 03 Απρ 2008 13:32
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από MaryK » 07 Μάιος 2008 14:22

Φτιάχνω μια ιστοσελίδα με slices στο Image Ready.Μετά περνάω στο Dreamweaver.
Θέλω μετά η ιστοσελίδα μου να μπαίνει στο κέντρο του browser και δεξιά και αριστερά να μπαίνει κάποιο background μοτίβο ή και σκέτο χρώμα. Γίνεται αυτό; Αλλιώς πώς μπορώ να φτιάξω κεντραρισμένη ιστοσελίδα;

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από GeoStuff » 07 Μάιος 2008 14:37

Μεταφορά εδώ...
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από manolism » 07 Μάιος 2008 14:50

Το Imageready σου δημιουργεί έναν κεντρικό πίνακα. Τον επιλέγεις και τον κάνεις align center.


Άβαταρ μέλους
MaryK
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 03 Απρ 2008 13:32
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από MaryK » 07 Μάιος 2008 16:14

Τόσο άμεση ανταπόκριση δεν την περίμενα! Ευχαριστώ παρα πολύ θα τα δοκιμάσω άμεσα.

mars_christos
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2009 15:26

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από mars_christos » 11 Νοέμ 2009 15:39

καλησπερα σας, φτιαχνς μια σελίδα με corel draw και την περναω στο dreamweaver.εχω ενα φόντο το οποιο κεντραρω με το <center> στο κεντρο της σελίδας με τη μορφή

<center><IMG SRC="images/hex0.jpg" HEIGHT=574 WIDTH=980 ALIGN=TOP BORDER=0></DIV></center>

μεχρι εδω καλά, και εχω και κουμπιά roll - over με τη μορφή

<DIV STYLE="position: relative; left: 49px; top:361px; width: 216px; height: 52px;">
<a href="Graphic1.htm" onMouseOver="T1.src='images/hex120.jpg'" onMouseOut="T1.src='images/hex1.jpg'" onMouseDown="T1.src='images/hex127.jpg'" onMouseUp="T1.src='images/hex1.jpg'"><img src="images/hex1.jpg" name="T1" alt="hex127.jpg" border=0 height=52 width=216 align=TOP>
</A></DIV>

θέλω τα κουμπιά να βρίσκονται πάντα σε ενα σημείο ας πουμε δεξιά του φόντου
χωρίς να αλλάζουν θέση ανάλογα με την ανάλυση. (σημείο σταθερό ως προς το φόντο)
ευχαριστώ προκαταβολικά

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από Basilakis » 12 Νοέμ 2009 15:25

Κάνουμε post σε μία περιοχή μόνο δεν χρειάζεται να γράφουμε σε 100 σημεία μέσα στο forum.

stratis79
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 17:12

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από stratis79 » 12 Μάιος 2010 09:31

καλημέρα, δλδ αν κατάλαβα καλά για να κεντράρεις μια ιστοσελίδα μπορείς απλά να δημιουργήσεις ότι χρειάζεσαι μέσα σε ένα κεντραρισμένο table.

Εσείς είστε υπέρ του κεντραρίσματος; Διότι αν κάποιος έχει σε μόνιμη βάση ανοικτά πχ τα αγαπημένα, τότε είναι πιθανό λόγω και του κενού διαστήματος που θα υπάρχει στα αριστερά να μην εμφανίζεται στην οθόνη όλη η σελίδα, όση ανάλυση και να χεις, και να πρέπει να μετακινηθείς με τη μπάρα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από Basilakis » 12 Μάιος 2010 10:32

Πόσοι είναι αυτοί που έχουν τα αγαπημένα μόνιμα ανοιχτά;

Άβαταρ μέλους
MaryK
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 03 Απρ 2008 13:32
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από MaryK » 12 Μάιος 2010 10:53

Tελικά αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω <div align="center"> και μπαίνει στο κέντρο

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Dreamweaver-Image Ready Πως κεντράρω την ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση από Basilakis » 12 Μάιος 2010 12:27

το σωστότετό είναι το

<div id="wrapper">
...
...
...
</div>

και το wrapper

#wrapper {

margin: 0 auto;

}

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες