over button

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
sifo
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 12:28

over button

Δημοσίευση από sifo » 15 Μάιος 2008 22:36

θελω οταν φεύγει το mouse πανω απο το πλήκτρο να κάνει την αντιστροφη κίνηση που εχω βάλει στο over . Πως θα το κάνω?
Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

over button

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 18 Μάιος 2008 11:38

Θελω να σε βοηθήσω αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό "το αντίστροφη"
Κανονικά μετά το rollover (ή mouse over)θα πρέπει να ξαναγυρίσει στην θέση του, δηλαδή εκεί που ήταν πρίν το roll over

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

over button

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 18 Μάιος 2008 11:49

Σου βάζω κι ένα παράδειγμα για να σε βοηθήσει
Αλλαξε τα ονόματα στα "Gif"

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Test</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">
<!--
function MM_findObj&#40;n, d&#41; &#123; //v4.01
  var p,i,x;  if&#40;!d&#41; d=document; if&#40;&#40;p=n.indexOf&#40;"?"&#41;&#41;>0&&parent.frames.length&#41; &#123;
    d=parent.frames&#91;n.substring&#40;p+1&#41;&#93;.document; n=n.substring&#40;0,p&#41;;&#125;
  if&#40;!&#40;x=d&#91;n&#93;&#41;&&d.all&#41; x=d.all&#91;n&#93;; for &#40;i=0;!x&&i<d.forms.length;i++&#41; x=d.forms&#91;i&#93;&#91;n&#93;;
  for&#40;i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++&#41; x=MM_findObj&#40;n,d.layers&#91;i&#93;.document&#41;;
  if&#40;!x && d.getElementById&#41; x=d.getElementById&#40;n&#41;; return x;
&#125;
function MM_swapImage&#40;&#41; &#123; //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for&#40;i=0;i<&#40;a.length-2&#41;;i+=3&#41;
   if &#40;&#40;x=MM_findObj&#40;a&#91;i&#93;&#41;&#41;!=null&#41;&#123;document.MM_sr&#91;j++&#93;=x; if&#40;!x.oSrc&#41; x.oSrc=x.src; x.src=a&#91;i+2&#93;;&#125;
&#125;
function MM_swapImgRestore&#40;&#41; &#123; //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for&#40;i=0;a&&i<a.length&&&#40;x=a&#91;i&#93;&#41;&&x.oSrc;i++&#41; x.src=x.oSrc;
&#125;

function MM_preloadImages&#40;&#41; &#123; //v3.0
  var d=document; if&#40;d.images&#41;&#123; if&#40;!d.MM_p&#41; d.MM_p=new Array&#40;&#41;;
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for&#40;i=0; i<a.length; i++&#41;
    if &#40;a&#91;i&#93;.indexOf&#40;"#"&#41;!=0&#41;&#123; d.MM_p&#91;j&#93;=new Image; d.MM_p&#91;j++&#93;.src=a&#91;i&#93;;&#125;&#125;
&#125;

//-->
</script>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" onload="MM_preloadImages&#40;'00000001.gif'&#41;;">
<img name="n00000001" src="00000001.gif" width="700" height="158" border="0" id="n00000001" usemap="#m_00000001" alt="" /><map name="m_00000001" id="m_00000001">
<area shape="rect" coords="48,0,655,144" href="javascript&#58;;" alt="" onmouseout="MM_swapImage&#40;'n00000001','','00000001.gif',1&#41;;MM_swapImgRestore&#40;&#41;;"  onmouseover="MM_swapImage&#40;'n00000001','','.gif',1&#41;;"  />
</map>
</body>
</html>

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες