Στοίχηση στη μέση της σελίδας

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
geomatical04
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: 17 Φεβ 2003 00:27
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Στοίχηση στη μέση της σελίδας

Δημοσίευση από geomatical04 » 16 Μάιος 2008 04:15

Καλησπέρα,

Έχω το εξής :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="vertical-align&#58; middle;">
   <table border align="center" cellspacing="5px">

   μπλα μπλα μπλα...
   
    </table>
  </div>
Μπορώ να κάνω κάτι για να το στοιχήσω ακριβώς το κεντρο της σελίδας; (Και οριζόντια και κάθετα)?

(Κάτι απλό ειναι φαντάζομαι αλλα κόλησα)

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Στοίχηση στη μέση της σελίδας

Δημοσίευση από fiskilis » 16 Μάιος 2008 07:57

δημιουργεις ενας κελι που θα εχει το μεγεθος της σελιδας και εκει δινεις αυτο τον κωδικα
και απο οτι ειδα παρομοιος ειναι και ο δικος σου κωδικας

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table align="center" border="0" width="826">
    <tr>
        <td width="800" height="600" align="center" valign="middle">
            <p align="center">keimeno soy </p>
        </td>
    </tr>
</table>

alexsoft

Στοίχηση στη μέση της σελίδας

Δημοσίευση από alexsoft » 16 Μάιος 2008 09:08

Για οριζόντιο και κάθετο κεντράρισμα DIV με χρήση CSS δες ΕΔΩ

Εάν θέλεις κεντράρισμα του πίνακα και όχι του DIV κάνεις αυτό που σου έγραψε ο fiskilis

Άβαταρ μέλους
geomatical04
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: 17 Φεβ 2003 00:27
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Στοίχηση στη μέση της σελίδας

Δημοσίευση από geomatical04 » 16 Μάιος 2008 13:16

Thanks παιδια!

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες