Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Πληροφορίες σχετικές με τα τοπικά δίκτυα, WiFi, τον εξοπλισμό, τις εφαρμογές τους και σχετικό λογισμικό.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
atthestreets
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 02 Σεπ 2007 17:36

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από atthestreets » 16 Μάιος 2008 18:52

Σας εκλειπαρώ για λίγη βοηθεια. Ασχολουμαι καιρο με το νετ αλλα πρωτη φορά βάζω ρουτερ στη ζωη μου και αυτό για λόγους ανωτέρας βιας.
Εχω ένα Level One FBR 1461 το οποίο δεν περιέχεται στη λίστα των router που εχει την βοηθεια στο portforward.c*m.
Ωστόσο έψαξα να δω αν έχει τπτ συναφές αλλα και πάλι απέτυχα. Προσπαθω να ανοιξω με καποιο τρόπο ένα port εδω και 5 μέρες.
Η διευθυνση που πληκτρολογώ για να μπώ στο ρουτερ μου είναι 192.168.1.254 και μου φενεται οτι δεν θα επρεπε να είναι αυτή καθ'οτι όλοι λένε για 192.168.1.101 και μου φένεται πολύ διαφορετικη. (Μπορεί να λέω και μλκιες δεν ξέρω).
Το πιο κοντά που πλησίασα είναι
Εικόνα
αλλα και πάλι δεν ξέρω τί ειναι το "Mapped Private IP Address" και το "Mapped Private Port" και τί τιμές να δώσω.

Σας παρακαλώ λίγο help γιατι το DL μου έχει πέσει τρομερά..

PS. Δεν ξέρω άν είμαι στο σωστό section, παρακαλούνται οι moderators να το μετακινήσουν εκεί που πρέπει αν δεν είμαι.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από deninho » 16 Μάιος 2008 19:16

Mapped Private IP Address: Βάζεις την εσωτερική IP του υπολογιστή σου (της μορφής 192,168,1,χχχ - την οποία θα τη δεις από τις ιδιότητες της τοπικής σύνδεσης, μέσα από τα Windows)

Mapped Private Port: Δεν είμαι απολύτως σίγουρος, αλλά αρχικα δοκίμασε να το αφήσεις 0. Αν δεν δουλέψει, βάζε τον αριθμό της port που θες να προωθήσεις

Το μήνυμα μεταφέρεται στην κατηγορία των δικτύων :)

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 16 Μάιος 2008 19:27

1) η διεφθινση του router ειναι 192.168.1.254
2) η 192.168.1.101 ειναι η ΕΣΩΤΕΡΙΚΙΑ διεφθινση του υπολογιστή σου.
3) για να κάνεις port forword θα πρέπει να ορίσεις μια static ip στον υπολογιστή σου απο τον πίνακα ελένχου και μετα πας στις συνδεσεις δικτύου και μετα πατας διπλο κλίκ εκει που λεει τοπικη σινδεση και μετα πατας εκει που λεει ιδιότιτες και μετα πατας εκει που λεει TCP/IP.
Προφανος θα ειναι στο αφτοματο. Εσυ επιλεγεις χειροκινιτη ριθμιση και βαζεις ip address
192.168.1.101. απο κατο 255.255.255.0 απο κατο 192.168.1.254 απο πχιο κατο 195.170.0.1.
Απο πχιο κατω 195.170.2.2.(τα διο τελεφτεα αν εχεις οτενετ. αν εχει κατι αλο δν ξερω.

μετα κανεις reboot το Pc . Μετα ανίγεις το ρουτερ.πας στο configuration.Meta πας στο virtual server.Μετα στο service select επιλέγει αν θες να ανίξεις TCP UTP ή καιτα δίο.Μετα στο Public start port επιλέγεις πχια πόρτα θες να ανίξεις.Μετα στο Public end port βαζεις παλι την ίδια(εκτος αν θες να ανίξεις ΠΧ την 9000,9001,9002,9003. αφτες ειναι 4σινεχόμενες πόρτες οποτε στο προτο θα βάλεις 9000 και στο end port 9003) μετα το Mapped Private ip address βάζεις την 192.168.1.101 που ηπα παραπάνω ότι θα έχει το PC σου. μετα στην mapped private port βάζεις πάλι ότι εβαλες στην Public start και public end port. μετα πατάς SAVE και τελιώνει το μαρτίριο

:P


Διονίση, εκανα κανα 10λεπτο να το γραψω όλο αφτο!Σε παρακαλω!
:cry:
Γιατι δν βοηθας εδω το κορίτσι που ίσε και του τομεα?
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 496#347496
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από GeoStuff » 16 Μάιος 2008 19:42

Έλεος... Μόνο αυτό έχω να πω...

Κόννοραααααααααα!!! Σύνεεεεελθεεεεεεε!!!

:D :D :D
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
atthestreets
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 02 Σεπ 2007 17:36

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από atthestreets » 17 Μάιος 2008 20:08

Κονορα είσαι θεός και οι υπόλοιποι που ασχοληθήκατε επίσης! Δεν το δοκιμαζω αυτη τη στιγμη γιατι δεν βρίσκομαι στο pc μου, αλλα πραγματικά τετοια αναλυτική απάντηση δεν περίμενα. Λογικό είναι αφου το λές τοσο εκτενεστατα να λυθεί το πρόβλημα γιατι κάτι θα ξέρεις!


Σας ευχαριστώ και πάλι και θα επανέλθω με νεότερα!


PS.1 Είμαι γένος αρσενικού, το avatar είναι απλά avatar!!!!! :hammer: :hammer: :hammer: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
atthestreets
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 02 Σεπ 2007 17:36

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από atthestreets » 17 Μάιος 2008 22:35

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Όντως η port άνοιξε! Πρώτη φορά μετα απο 5 μέρες!
Το DL μου βεβαια δέν έχει αυξηθεί ραγδαία όπως περίμενα, αλλα θα το ψάξουμε αλλού.

Και πάλι ευχαριστώ Κοννορα.
Πληροφοριακά τα DNS για συνδεση Altec είναι
1) 213.5.41.8
2) 213.5.17.21


Το θέμα θεωρείται λήξαν και μπορεί να κλειδωθεί! :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 19 Μάιος 2008 12:18

Κονορα είσαι θεός
Επ!
Οχι. εγω δν ειμαι θεός.
Θεός ειναι ο χρήστος και το ΓεώΠραμα.
Εγω ενας απλος τεχνικος ειμαι! :P
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από deninho » 19 Μάιος 2008 13:02

O Connor δεν είναι θεός. Είναι ένας κοινός αθάνατος :P

Άβαταρ μέλους
atthestreets
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 02 Σεπ 2007 17:36

Προβλημα με portforwarding-Level One-FBR 1461

Δημοσίευση από atthestreets » 19 Μάιος 2008 16:07

Μήπως θα πρέπει να αλλάξω και τις ρυθμίσεις στο προφίλ του router μου?

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δίκτυα, WiFi και εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης