Singleton

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
apostolos_
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 08 Μάιος 2008 17:50

Singleton

Δημοσίευση από apostolos_ » 21 Μάιος 2008 18:37

Exw ftiaksei ena gui me diafores klasseis h opoies prosthetoyn mathimata mathites ktl se ena frontistirio.Epeidh o kathigiths den ithele na trexei vash dedomenwn xrhsimopoihsa singleton pattern meta kai apo voitheia enos xrhsth aytoy toy forum(thx cherouvim)...To thema einai oti ylopoihsa tin vash moy alla otan tin trexw mia methodo tis vashs moy mesa se mia klassh enos gui tipota den ginetai. parathetw ton kwdika moy

Κώδικας: Επιλογή όλων

import java.util.ArrayList;
import java.io.Serializable;

public class courseDb implements Serializable{

	private ArrayList<Course> coursesdb;
	private static courseDb instance;
	
	private courseDb&#40;&#41;&#123;
		coursesdb = new ArrayList<Course>&#40;&#41;;
	&#125;
	
	public static courseDb getInstance&#40;&#41;&#123;
		if &#40;instance == null&#41;
			instance = new courseDb&#40;&#41;;
		return instance;
	&#125;
        public void  addCourse&#40;Course c&#41;&#123;
		coursesdb.add&#40;c&#41;;
	&#125;
        public boolean isEmpty&#40;&#41;&#123;
		return coursesdb.isEmpty&#40;&#41;;
	&#125;
//lkai kapoies alles methodoi&#40;oi opoies oysiastika einai medothoi toy arrayList afoy ayto krataei ta antikeimena moy typoy courses
sthn klash gui kanw thn ekshs klhsh

Courses temp = new Courses(........); //Ta stoixeia ta pairnei apo ta JFields to JDialog

coursesDb.getInstance().addCourse(temp);

To provlhma einai oti otan xrhsimopoiw tin methodo isEmpty() tis vashs epistrefei true poy shmainei oti den exei ginei prosthikh toy antikeimenou.Exw kanei kati lathos?

P.S. Den exw dhmioyrgisei antikeimeno typoy coursesDb stin main....kai nomizw aytos einai kai o skopos toy singeton.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης