sql server 2005 ellinika

Γενικές συζητήσεις για SQL και SQL Servers (RDBMS)

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από soc » 23 Μάιος 2008 16:24

exo ayta ta pedia city,service,address,hours,website,telephone ta opoia einai ola varchar

kai kano to erotima SELECT * FROM services_per_city WHERE city= 'Πάτρα'
kai mou vgazei ta pedia kena

meta kano to erotima SELECT * FROM services_per_city WHERE telephone= '2610111111'
kai mou vgazei kanonika tis times ton pedion ta opoia einai
Πάτρα Δωρεάν φαγητό Κανακάρη 54 Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 www.freefood.com 2610111111

kaito pedio city einai varchar kai to pedio telephone to idio

opos vlepete omos kanei sosta to erotima me to tilefono giati sigrinei tous arithmous alla den kanei sosta to erotima me to city='Πάτρα'

kati paizei me ta ellinika

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 23 Μάιος 2008 16:28

nvarchar είχες πεί πριν κι όχι varchar

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από soc » 23 Μάιος 2008 16:30

sosta lathos einai ola nvarchar

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από soc » 23 Μάιος 2008 16:36

opa exoume ekseliksi
allaksa to pedio city apo nvarchar se varchar
ekana ksana to erotima SELECT * FROM services_per_city WHERE city= 'Πάτρα'
kai mou vgazei ta pedia kanonika ektos apo to pedio city pou to vgazei kineziko

??t?a Δωρεάν Στέγαση Αράτου 45 Όλες τις μέρες του χρόνου www.freehome.com 2610456789

kamia idea gia na diorthothei?

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από cherouvim » 23 Μάιος 2008 16:38

Τα nvarchar πεδία τα χρησιμοποιείς έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

... city = N'Πάτρα' 

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 23 Μάιος 2008 16:40


soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από soc » 23 Μάιος 2008 16:47

opa file ayto to kolpaki me to N ta ekane ola na doulepsoun kanonika
eyxaristo para poli :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

naste kala kai oi duo.sas eimai eygnomon gia ton xrono sas.
naste kala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 23 Μάιος 2008 16:50

Μπράβο στον Γιάννη

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από soc » 23 Μάιος 2008 16:52

xilia mpravo :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 23 Μάιος 2008 16:54

Ρε παναθεμάσε τα links ta διάβασες :hammer:
*** N'some_value' ****

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms190273.aspx

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από soc » 23 Μάιος 2008 16:59

file arxisa na to diavazo alla eida meta ekeino to magiko post :P kai to dokimasa
pantos eyxaristo poli

Άβαταρ μέλους
Sheena
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3654
Εγγραφή: 07 Σεπ 2005 00:00

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από Sheena » 23 Μάιος 2008 16:59

Είδα varchar και τρόμαξα. Ευτυχώς είναι nvarchar. Ο cherouvim έχει δίκιο για το N :wink:

@MarinosStergiou: Πέστα, πέστα..... :wink:
Εικόνα

id12856 Οι άγγελοι πάνε κοντά με τους αγγέλους...

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 23 Μάιος 2008 17:05

Ε εντάξει, τι linux τι windows ...

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από cherouvim » 23 Μάιος 2008 17:09

Μπράβο στη Microsoft που υλοποίησε το standard όπως ήθελε.

ntarkos
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 02 Ιουν 2008 06:12
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

sql server 2005 ellinika

Δημοσίευση από ntarkos » 02 Αύγ 2008 00:27

εν κατακλείδι όταν έχουμε πίνακα με ελληνικά μέσα πατάμε μπροστά το Ν έτσι?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Βάσεις Δεδομένων και SQL - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες