Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Hollowman » 24 Μάιος 2008 18:57

Φτιαχνω ενα flash template το οποιο οπως θα εχετε δει μαλλον καποιοι εχει στο τελος μια φόρμα mail.δεν ξέρω ομως αν μπορώ να την δουλέψω γιατι συνδιάζεται νομίζω με php την οποία δεν εχω δουλέψει.Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν επιθυμητή
ο κώδικας που έχει το κουμπι submit είναι ο εξής

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (rollOver) {
	gotoAndPlay(2);
}
on (rollOut) {
	gotoAndPlay(6);
}
on (release) {
	for &#40;i=1; i<_parent.fields_descriptions.length; i++&#41; &#123;
		this&#91;_parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;2&#93;&#93;=_parent&#91;_parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;1&#93;&#93;;
		_parent.reset_txt&#40;_parent&#91;"t"+i&#93;, _parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;1&#93;, _parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;2&#93;&#41;;
	&#125;
	this.recipient=_parent.rec.text;
	i=undefined;
	getURL&#40;"contact."+_parent.serv.text, "_blank", "POST"&#41;;
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Συνημμένα
mail.jpg
mail.jpg (8.59 KiB) Προβλήθηκε 2362 φορές

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 24 Μάιος 2008 19:20

Κατ' αρχήν θα πρεπει να διορθώσεις την action script στην flash.

Μάλλον θα την βρείς σε κάποιο πεδίο με το όνομα "text_fields" από το Library
Επιλέγοντας αυτό (πατώντας δύο φορές) θα σου εμφανίζει όλα τα πεδία στο κέντρο της οθόνης. Θα δείς τον κώδικα action script από κάτω εφόσον έχει ανοιχτό το "Actions - Frame"
Εκεί θα γράψεις ή θα διορθώσεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

rec="contact@mysite.gr";  &#40;σε ποιό email θέλεις να στέλνεται&#41;
serv="php"; &#40;η συνέχεια του "contact."&#41;
Προφανώς θα καλεί το αρχείο contact.php

Αν χρειαστείς και με το "contact.php" βοήθεια, γράψε

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 24 Μάιος 2008 19:23

Το contact.php πρέπει να είναι κάπως έτσι :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
Error_Reporting&#40;E_ALL & ~E_NOTICE&#41;;

 while &#40;$request = current&#40;$_REQUEST&#41;&#41; &#123;
 	if &#40;key&#40;$_REQUEST&#41;!='recipient'&#41; &#123;
		$pre_array=split &#40;"&777&",  $request&#41;;
		$post_vars&#91;key&#40;$_REQUEST&#41;&#93;&#91;0&#93;=$pre_array&#91;0&#93;;
		$post_vars&#91;key&#40;$_REQUEST&#41;&#93;&#91;1&#93;=$pre_array&#91;1&#93;;
	&#125;
	next&#40;$_REQUEST&#41;;
&#125;



reset&#40;$post_vars&#41;;
$subject="Contact Form - From ".$post_vars&#91;'your_name'&#93;&#91;0&#93; ;
$headers= "From&#58; ".$post_vars&#91;'your_email'&#93;&#91;0&#93; ."\n";
 $headers.='Content-type&#58; text/html; charset=utf-8';
 $message='';
  while &#40;$mess = current&#40;$post_vars&#41;&#41; &#123;
  	if &#40;&#40;key&#40;$post_vars&#41;!="i"&#41;&#41; &#123;

	 	$message.="<strong>".$mess&#91;1&#93;."</strong>&nbsp;&nbsp;&nbsp;".$mess&#91;0&#93;."<br>";
	&#125;
	next&#40;$post_vars&#41;;
 &#125;

mail&#40;$_REQUEST&#91;'recipient'&#93;, $subject,  "
<html>
<head>
 <title>Contact letter</title>
</head>
<body>
<br>
  ".$message."
</body>
</html>" , $headers&#41;;
echo &#40;"Your message was successfully sent!"&#41;;

?>
<script>
	resizeTo&#40;300, 300&#41;;
</script>

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 24 Μάιος 2008 19:46

Οπως θα κατάλαβες το πρόβλημα δεν ήταν στην PHP - σελίδα contact.php, που σού δόθηκε έτοιμη, αλλά στην flash - action script

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Hollowman » 24 Μάιος 2008 19:56

Marinos Stergiou έγραψε:Οπως θα κατάλαβες το πρόβλημα δεν ήταν στην PHP - σελίδα contact.php, που σού δόθηκε έτοιμη, αλλά στην flash - action script
Επειδη μπερδεύτηκα.στον 2ο κώδικα που μου έδωσες μπορω να τον κανω copy paste και να τον βαλω στο κουμπί submit για να δουλέψει.σωστα? ποια σημεία αλλάζω εγω?Δεν λέει πουθενα για μail

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 24 Μάιος 2008 20:03

Ερωτήματα
H template είναι αγορασμένη ;
Οταν λέω action script, καταλαβαίνεις γιατί πράγμα μιλάω ;

Ο κώδικας που σου παράθεσα είναι το αρχείο contact.php που καλεί η Flash πατώντας το submit.
Θα πρεπει αν είναι αγορασμένη (η template) να στo έχουν δώσει έτοιμo.
Αν δεν έχεις αρχείο contact.php τότε κάνε copy & paste τον κώδικα σε ένα νέο αρχείο (ανεξάρτητο) με όνομα contact.php

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 24 Μάιος 2008 20:11

Μπορείς βέβαια να αλλάξεις την εντολή

Κώδικας: Επιλογή όλων

getURL&#40;"contact."+_parent.serv.text, "_blank", "POST"&#41;;
με

Κώδικας: Επιλογή όλων

getURL&#40;"contact.php", "_blank", "POST"&#41;;
αλλά θα πρεπει πάλι κάπου να ορίσεις το email που στέλνεται η φόρμα επικοινωνίας

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Hollowman » 25 Μάιος 2008 16:21

Marinos Stergiou έγραψε:Ερωτήματα
H template είναι αγορασμένη ;
Οταν λέω action script, καταλαβαίνεις γιατί πράγμα μιλάω ;

Ο κώδικας που σου παράθεσα είναι το αρχείο contact.php που καλεί η Flash πατώντας το submit.
Θα πρεπει αν είναι αγορασμένη (η template) να στo έχουν δώσει έτοιμo.
Αν δεν έχεις αρχείο contact.php τότε κάνε copy & paste τον κώδικα σε ένα νέο αρχείο (ανεξάρτητο) με όνομα contact.php
Ναι αγορασμενη ειναι. Action script τον καταλαβαινω τον ορο απο το προγραμμα του flash.
Δεν βρήκα να μου έχουν στείλει τετοιο αρχείο.αν και το flash το καλει κανονικα την σελίδα contact.php

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 25 Μάιος 2008 21:55

Τότε το μόνο που έχεις να ορίσεις πλέον, είναι το email όπως έγραψα στην αρχή, από την action script που ορίζεται με την παράμετρο rec= ( rec="contact@mysite.gr"; )

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Hollowman » 26 Μάιος 2008 05:01

Marinos Stergiou έγραψε:Τότε το μόνο που έχεις να ορίσεις πλέον, είναι το email όπως έγραψα στην αρχή, από την action script που ορίζεται με την παράμετρο rec= ( rec="contact@mysite.gr"; )
Δηλαδη ο κώδικας που έχει μέσα το submit ειναι σωστος κι εγω πρεπει μονο να γράψω το mail (rec..), και να φτιάξω και τον κώδικα απο το contact.ph λογικα θα χρειαστεί.Σωστα??

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Ενεργοποίηση της φόρμας Mail σε Flash template

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 26 Μάιος 2008 11:14

Θα δηλώσεις το rec εκεί που σου είπα, ή πρίν το Geturl
Αντέγραψε τον κώδικα που σου έδωσα στο contact.php
Μπορεί να χρειαστεί να δηλώσεις //i=undefined;
Δεν μπορώ να ξέρω αν τα rollover - rollout είναι σωστά
Κάτι αντίστοιχο :

Κώδικας: Επιλογή όλων

on &#40;rollOver&#41; &#123;
	this.gotoAndPlay&#40;"s1"&#41;;
&#125;
on &#40;releaseOutside, rollOut&#41; &#123;
	this.gotoAndPlay&#40;"s2"&#41;;
&#125;

on &#40;release&#41; &#123;
	for &#40;i=1; i<_parent.fields_descriptions.length; i++&#41; &#123;
		if &#40;_parent&#91;_parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;1&#93;&#93;!=undefined&#41; &#123;
			this&#91;_parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;1&#93;&#93;=_parent&#91;_parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;1&#93;&#93;+"&777&"+_parent.fields_descriptions&#91;i&#93;&#91;2&#93;;
		&#125;
		
	&#125;

	this.recipient=_parent.rec;
	//i=undefined;
	getURL&#40;"contact."+_parent.serv, "_blank", "POST"&#41;;
	
&#125;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες