visual stusdio windows application login password

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 27 Μάιος 2008 23:08

paidia exo dimiourgisei ena windows application kai tha ithela na rotiso to eksis
mporo na valo login kai password gia eisodo se ayto to application?
diladi me to pou anoigei na zita kodiko kai meta na anoigei oli i efarmogi

moro na to kano ayto?
an nai me pio tropo. :roll:

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από paink1ller » 28 Μάιος 2008 00:16

κανε μια καινουργια φορμα μεσα στο project σου που θα κανει το login ο χρηστης και βαλε το project να αρχιζει απο εκει. Επειτα αμα το login ειναι σωστο κανεις load την main form.
Κρατα καπου κρυπτογραφημενα τα login/pass και thats it.

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 28 Μάιος 2008 15:09

eyxaristo file.kali idea.ayto skeftomouna alla den iksera an iparxei kaliteros tropos.

alla to provlima mou tora einai otan anoigei to parathiro tis efarmogis na kelinei to parathiro me to password alla otan kleisei ayto kleinei oli i efarmogi epeidi stin main sinartisi trexei ayto.

mporo na kano to parathiro me to password na epistrefei kati stin main otan ginetai kanonika login gia na trexo tin kentriki efarmogi apo tin main?

eyxaristo

Άβαταρ μέλους
Sheena
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3654
Εγγραφή: 07 Σεπ 2005 00:00

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από Sheena » 28 Μάιος 2008 16:49

Σε παρακαλώ ξαναγράψτο σε ελληνικά. Δεν μπορώ να διαβάσω τα greeklish. Υπάρχουν και greeklish converters... ;)

Καταρχήν θα βάλεις την φόρμα του login στο startup της εφαρμογής. Την ρουτίνα αυτή την βρίσκεις στο ApplicationEvents.vb αν υποθέσω ότι χρησιμοποιείς VS2005....... Θα γράφει δηλαδή κάτι σαν αυτό: If frmLogin.ShowDialog <> DialogResult.OK Then End

Έπειτα θα φτιάξεις μια ρουτίνα στην Main, ώστε όταν καλείται η login φόρμα να κλείνουν τα άλλα παράθυρα της εφαρμογής σου, κ.ο.κ.

Λογικά θα έχεις δύο buttons στην login φόρμα, ΟΚ και Cancel και στο click event θα γράψεις κώδικα αντιστοίχως τι θα συμαβαίνει πατώντας αυτά... Αυτά εν συντομία.....
Εικόνα

id12856 Οι άγγελοι πάνε κοντά με τους αγγέλους...

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 28 Μάιος 2008 17:17

συγνώμη για τα greekglish

ευχαριστο φιλε.καλη ιδεα.αυτο σκεφτομοuνα αλλα δεν ηξερα αν υπαρχει καλυτερος τροπος.

αλλα το προβλημα μοu τωρα ειναι οταν ανοιγει το παραθυρο τις εφαρμογης να κλεινει το παραθυρο με το login αλλα οταν κλεισει αυτο κλεινει ολη η εφαρμογη επειδη στην main συναρτηση τρεχει αυτο.

μπορω να κανω το παραθυρο με το login να επιστρεφει κατι στιν main οταν γινεται κανονικα login για να τρεχω την κεντρικη εφαρμογη απο τιν main?
γραφω σε c#
ευχαριστο

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 28 Μάιος 2008 17:23

δεν σε καταλαβα.

ξαναλεω οτι ανοιγω πρωτα την εφαρμογη με το login

Main{
.........
Application.Run(new Login());
}

μετα μαλλον πρεπει να βαλω σε ενα if (κατι=true)
να ανοιγει η form1

Main{
.........
Application.Run(new Login());
if(something=true){
Application.Run(new form1());
Login.close();
}
}



αυτο το κατι που θα επιστρεφει η φορμα δεν ξερω πως να το κανω

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 22 Ιουν 2008 15:39

kamia idea

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 22 Ιουν 2008 15:45

diladi me liga logia thelo na stelno kati sthn main otan kleisei mia forma gia na anoikso alli.
pos to kano ayto

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

visual stusdio windows application login password

Δημοσίευση από soc » 22 Ιουν 2008 16:36

to vrika telika :kaloe:
gia kapion pou tha antimetopisei idio provlima

vazei ayto ton kodika sto button pou energopoiei tin allio forma

private void launchButton_Click(object sender, EventArgs e){
mainWindow showMainWindow = new mainWindow();
showMainWindow.Show(this);

this.Hide();
}


stin deyteri forma vazei ayto kai otan kleisei ayti i forma kleinei kai i efarmogi

protected override void OnClosing(CancelEventArgs e){
Owner.Close();
}

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες