Παραθυρακια Javascript

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
El-Pecado
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 13:18

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από El-Pecado » 04 Ιουν 2008 06:15

Γεια σε όλους!!!

Aυτο το scriptaki δουλεύει θαυμασια σε ΙΕ αλλά όχι σε Μozzila.

Τα παραθυράκια μου αρνουνται να κουνηθούν κάτι που ισως να περίμενα σε

μερικούς browser, αλλά υπάρχει πρόβλημα και με τα κουμπακια

( _ minimize ) και ( X close). Μπορει κάποιος να μου απαντήσει γιατί;

Επίσης οποιαδήποτε γνωμη για βελτίωση είναι επιθυμητή.


Όρίστε και ο κώδιξ:


<html>
<head>
<style>
table.flyer
{
border:0px;
border-top:8px solid #888888;
position:absolute;
background:#aaaaaa;
z-index=0;
}
tr.captionRow{height:14px;}
p.captionTitle{text-align:center;font-size:12;}
p.clicker{font-weight:bold;font-size:14;cursor:hand;}
img.cimg{}
table td
{
color:#ffffff;
}
</style>

<script type="text/javascript">
mouseover=true;


function coordinates()
{
elemid=false;
if(!event.srcElement.id==""){
srcelid=event.srcElement.id;
activeTable=document.getElementById(srcelid);
elemid=((activeTable.className)=="flyer");}


if (!elemid)
{

return;
}
if (elemid)
{
ask=document.getElementsByTagName("TABLE");
for(i=0;i<ask.length;i++){if (ask.className=="flyer" && ask.id==srcelid){ask.style.zIndex=+1;}else{ask.style.zIndex=0;}}

mouseover=true;
pleft=activeTable.style.pixelLeft;
ptop=activeTable.style.pixelTop;
xcoor=event.clientX;
ycoor=event.clientY;
document.onmousemove=moveImage;
}
}

function moveImage()
{

if (mouseover&&event.button==1)
{

activeTable.style.pixelLeft=pleft+event.clientX-xcoor;
activeTable.style.pixelTop=ptop+event.clientY-ycoor;
if (activeTable.style.pixelLeft <= 0){activeTable.style.pixelLeft=0;}
if (activeTable.style.pixelTop <= 0){activeTable.style.pixelTop=0;}
return false;
}

}

function mouseup()
{



mouseover=false;
}
function closeall(){
(event.srcElement).parentNode.parentNode.parentNode.parentNode.style.display="none";}
function minrow(){
hideRow=(event.srcElement).parentNode.parentNode.parentNode.parentNode.childNodes[0].childNodes[2];
if (hideRow.style.display == '') hideRow.style.display = 'none';
else hideRow.style.display = '';
}
function getTables(){
ask=document.getElementsByTagName("TABLE");
for(i=0;i<ask.length;i++){
if (ask.className=="flyer"){
ask.id="qwe" + i;}
}
}

document.onmousedown=coordinates;
document.onmouseup=mouseup;
</script>
</head>
<body>

<table class="flyer" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" style="top:0" style="left:0">
<tr class="captionRow">
<td><p class="captionTitle" align="center">Find Torrents</p></td>
<td onclick="minrow()"><p class="clicker">_</p></td>
<td onclick="closeall()"><p class="clicker">X</p></td>
</tr>
<tr><TD><IMG SRC="img/TabBottom.gif" ALT="" WIDTH="300" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
<TD><IMG SRC="img/TabBottom.gif" ALT="" WIDTH="15" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
<TD><IMG SRC="img/TabBottom.gif" ALT="" WIDTH="15" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
</tr>
<tr><td colspan="3">
<script src="http://gmodules.com/ig/ifr?url=http://w ... "></script>
</td></tr>
</table>

<table class="flyer" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" style="top:100" style="left:100">
<tr class="captionRow">
<td><p class="captionTitle" align="center">Find Torrents</p></td>
<td onclick="minrow()"><p class="clicker">_</p></td>
<td onclick="closeall()"><p class="clicker">X</p></td>
</tr>
<tr><TD><IMG SRC="img/TabBottom.gif" ALT="" WIDTH="300" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
<TD><IMG SRC="img/TabBottom.gif" ALT="" WIDTH="15" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
<TD><IMG SRC="img/TabBottom.gif" ALT="" WIDTH="15" HEIGHT="1" BORDER="0"></TD>
</tr>
<tr><td colspan="3">
<script src="http://gmodules.com/ig/ifr?url=http://w ... "></script>
</td></tr>
</table>

<script type="text/javascript">
getTables();
</script>
</body>
</html>



Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 04 Ιουν 2008 19:19

Αυτά τα παραυθράκια κάνουν κάτι τέτοιο όπως το link από κάτω;
http://www.ec2005.gr/en (Με IE)

El-Pecado
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 13:18

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από El-Pecado » 04 Ιουν 2008 19:42

Nai, kapws etsi... ligo pio fresko.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος El-Pecado την 04 Ιουν 2008 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 04 Ιουν 2008 19:45

Απ' όσο γνωρίζω (από το 2005) δεν δουλεύει με Μozzila.
Τώρα όσο αφορά το minimize - close, όταν βρώ χρόνο θα το κοιτάξω

El-Pecado
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 13:18

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από El-Pecado » 04 Ιουν 2008 20:22

Marinos Stergiou έγραψε:Αυτά τα παραυθράκια κάνουν κάτι τέτοιο όπως το link από κάτω;
http://www.ec2005.gr/en (Με IE)

τελικα το script που παραθέτω διαφερει πολυ απο αυτο του site που ανεφερες.


Marinos Stergiou έγραψε:Απ' όσο γνωρίζω (από το 2005) δεν δουλεύει με Μozzila.
εννοεις οτι εχεις να δεις κατι τετοιο απο το 2005 ή οτι ο mozzila δεν υποστιρίζει κατι
τετοιο (απο το 2005)?

Μηπως ο Mozzila εχει προβλημα με το DOM μέρος του script?


ευχαριστώ...

Άβαταρ μέλους
Marinos Stergiou
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2006 14:49
Τοποθεσία: Τριτοκοσμική

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από Marinos Stergiou » 04 Ιουν 2008 20:26

Απο τότε, (με Netscape) δεν δούλευε.
Μάλλον δεν το υποστηρίζει ακόμη.

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από ksarm » 04 Ιουν 2008 23:07

μήπως έχεις flash στο site σου???

El-Pecado
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 13:18

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από El-Pecado » 04 Ιουν 2008 23:11

ksarm έγραψε:μήπως έχεις flash στο site σου???

ΌΟΟοοοοχι καθόλου!!!


:pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint:

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από dimsis » 05 Ιουν 2008 00:21

Πιθανών να έχει να κάνει με τα events, δες εδώ:
http://www.javascriptkit.com/domref/domevent.shtml

PS: έχεις δυο φορές style= .. στα tables...

El-Pecado
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 13:18

Παραθυρακια Javascript

Δημοσίευση από El-Pecado » 05 Ιουν 2008 00:41

Thanx! Dimsis είσαι μάγκας, Νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα...

Θα το τσεκάρω!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες