ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από crackman » 21 Μάιος 2003 03:12

Cha0s έγραψε:Enas poli kalos editor gia PHP einia o PHPEd.

Ksekinise arxika san freeware alla stis teleytees ekdosis den to dinoun free.. malista kostizei 299$.

I last free ekdosi tin exo edo an tin thelei kaneis.

http://scettech.sund.ac.uk/cha0s/PHPEdSetup3x.exe
Γειά σου Cha0s. Παρακολουθώ τα post σου και πιστεύω ότι έχεις μια αξιόλογη θέση στο Forum του FreeStuFF.gr :D . Κανε μου μια χάρη όμως... Φτιάξε λίγο το link σου η βάλε το PHPEd σε κάποιον αλλο server γιατι δεν δουλεύει το :arrow: http://scettech.sund.ac.uk/cha0s/PHPEdSetup3x.exe .

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από Cha0s » 21 Μάιος 2003 09:07

ftp://ftp.fh-reutlingen.de/pub/vorlesun ... etup3x.exe


Sorryz ksexasa na allaxo to link se ayto to topic :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από crackman » 21 Μάιος 2003 19:35

Ξέρει κανείς πώς θα φτιάξω μια φόρμα ανζήτησης που να σαρώνει όλες τις σελίδες ενός site; Προσπάθησα σε FontPage& να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά δεν λειτουργεί. Τι να κάνω;
(σε html κατι θα με βολευε καλύτερα.)
Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από Cha0s » 21 Μάιος 2003 19:53

Proton: Ase to Frontpage... tsampa asxolisai me ayto... ksekina me kana DreamWeaver na breis tin igia sou :)

Deyteron: Se HTML den ginetai ayto pou thes. Mono se PHP, ASP k.o.k.

Triton: Me dio logia ayto pou zitas einai ena search engine gia to site sou mono ?

An thes kati tetio edo>
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_a ... h_Engines/
Mporeis na breis polla peri tou thematos..

Elpizo na boithisa :)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 24 Μάιος 2003 13:22

Ξέρει κανείς πώς θα φτιάξω μια φόρμα ανζήτησης που να σαρώνει όλες τις σελίδες ενός site;
katse twra giati mplekeis dio pragmata to eva eivai n forma (html)
kai to allo to programa pou 8a kavei avazitisi !!!!

pos 8a to kaveis afto ??? monos sou ??? xmm ama mou les oti doulebeis
frontpage tote asto malov exeis poli dromo akoma gia va to kaveis monos sou.

dokimase to link pou sou edose o cha0s apo to hostscripts kai katebase
kati etoimo. afto 8a bon8isei se proti fasi va kalipseis tis avagkes gia
search sto site sou.

parola afta sou lew pos iparxouv arketoi tropoi gia va kaveis afto to pragma
kai av skefteis pos av8ropoi exouv katsei kai grapsei efarmoges pou trexouv
se bioporistiko epipedo katalabeveis tnv diskolia tou 8ematos.

pliroforiaka merikoi xaraktiristikoi tropoi pou mporeis va prosegkiseis to 8ema
av pote to deis programatistika eivai

crowling
spidering
indexing

ta parapano ipagovte tomea tis pliroforikis datamining to opoio eivai eva
polipsagmevo 8ema.
av skefteis pos iparxouv algori8moi gramevoi mexri kai se vebronika
diktia gia va bon8isouv 8a katalabeis to ba8os pou exouv perastei afta ta 8emata.
iparxouv mexri kai oloklira biblia afieromeva se afto to 8ema xixi.

tsimpa eva etoimo gia arxi kai blepoume meta gia to pos 8a to ftiakseis
diko sou :)

elpizo va miv se apo8ariva .
simiosi: to frontpage (xoris ta extentions tou) eivai eva aplo WYSIWYG editor dev kavei tpt aparapano apo to va dimiourgei gia eseva kodika html


TIP: WYSIWYG What You See Is What You Get
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
mixos
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 07 Ιουν 2003 19:14
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από mixos » 07 Ιουν 2003 19:35

Γεια σας. Θα επανέλθω λίγο στο θέμα του apache, php και MySQL που είναι εγκατεστημένα σε windows XP. Η εκγατάσταση που έκανα είναι δοκιμασμένα σωστή αφού και τα ενδεικτικά προγράμματα του φίλου Ray τρέχουν κανονικά και λειτουργεί και το phpMyAdmin οπότε όλα φαίνονται καλά.

Το πρόβλημα είναι το εξής:

οποιοδήποτε έτοιμο php script και αν δοκίμασα τοπικά στον υπολογιστή με τις σωστές (πιστευω) ρυθμίσεις στα configuration αρχεία (dbname, server, user, pass) κάνει σωστά το install (αν έχει install) δημιουργεί τα tables στην βάση δεδομένων άλλα όταν είναι να γίνει logon στο script βγάζει κάποια λάθη τα οποία δεν είναι ίδια για κάθε πρόγραμμα.

Δηλαδή ας πούμε για το Flexphplink (http://www.china-on-site.com/flexphplin ... linken.zip) μετά την εγκατάσταση όταν
πάς να κάνεις logon (στην σελίδα του logon πριν βάλεις τα στοιχεία user, pass) εμφανίζει τα παρακάτω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Warning: session_start(): open(/tmp\sess_28b744548789882935190b375d57f5c9, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\test\admin\usercheck.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\test\admin\usercheck.php:2) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\test\admin\usercheck.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\test\admin\usercheck.php:2) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\test\admin\usercheck.php on line 2
Στο πάνω μέρος και κάποια άλλα σχεδόν ίδια στο κάτω μέρος από την φόρμα που εισάγεις τον κωδικό και ο username.

Όλα αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ όταν πάω να τρέξω το script τοπικά στον υπολογιστή. Αν αλλάξω τα dbname, dbuser, dbpass, db server και το δοκιμάσω σε κάποιον server στο ιντερνετ όλα πάνε πολύ καλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Έχω εγκαταστήσει τις νεότερες εκδόσεις των Apache, php , MySQl.

Εχει κανείς να προτίνει τίποτα?

Μιχάλης

Άβαταρ μέλους
gaucho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2408
Εγγραφή: 22 Δεκ 2002 13:18

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από gaucho » 07 Ιουν 2003 19:45

sto master disko kane ena fakelo C:/tmp

apla den iparxei o fakelos tmp pou mpenoun t acookies.Profanos to php.ini pou exeis sto system32 leei session.save_path = /tmp ;

Άβαταρ μέλους
mixos
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 07 Ιουν 2003 19:14
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από mixos » 07 Ιουν 2003 21:00

Thanks.. διορθώθηκε αυτό το λάθος αλλά τώρα μόλις βάλεις τα στοιχεία και πατήσεις submit απλά κάνει ανανέωση την σελίδα του login και δεν σε εισάγει στο σύστημα.


Επίσης έχω και μια άλλη απορία.. πως μπορώ να κάνω πλήρη εξομοίωση του server που βρίσκεται στο internet στον η/υ μου.

Δηλαδή εκτός από το domain name που είδα σε άλλο topic πως γίνεται, πως μπορώ να ορίσω σαν MySQL server αντί για localhost αυτό που θέλω εγώ π.χ mysql.name.com


Ευχαριστώ Πολύ

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 07 Ιουν 2003 21:53

pigeve sto php.ini sou
kai dior8ose tiv grami pou grafei

register_globals=off
kai bale on

8a to dior8osei to problima
toulaxtistov afto leei n dies8isi mou :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
mixos
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 07 Ιουν 2003 19:14
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από mixos » 08 Ιουν 2003 22:47

Δεν γίνεται τίποτα. Ήταν στο οn από την αρχή.

Εμφανίστηκε και το ίδιο πρόβλημα τώρα στο script που είναι online :hammer: !!!. Είναι δυνατόν να επιρεάζει το php.ini στον υπολογιστή μου το τρόπο που θα τρέχει ένα script στον server στο ιντερτετ?

Στο ίδιο script (σε server στο ιντερνετ) αν δοκιμάσω να κάνω login από άλλο pc γίνεται κανονικά, μόνο από το δικό μου pc δεν κάνει login αλλά απλά ανανέωση της σελίδας. Όλα αυτά συνέβησαν από τότε που εγκατέστησα Apache, PHP, και MySQL στο pc μου. Δοκίμασα και να τα βγάλω αλλά πάλι το ίδιο γίνεται.. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει.. καμιά βοήθεια?

Έχω καθαρίζει τα cokkies αλλά πάλι τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από Cha0s » 08 Ιουν 2003 22:54

Gia to thema tou oti to script den douleyei sto PC sou dokimase na doseis se kapion pou xereis tin IP sou oso eisai online gia na mpei meso kapiou browser na dei an pezei sto diko tou PC to script xrisimopoiontas to PC sou san server (me apache anoixto fisika kai mysql an xreiazetai mysql to script...)

An trexei kanonika sto pc tou filou sou to script tote i PHP kai apache leitourgoun kanonika.

Tora to oti den sou douleyei oute se server sto internet kai se alla pc douleyei exei na kanei kathara me to pc sou pou einai o client.
Se kamia periptosi den exei to script sou kamia sxesi me to php.ini (an kai me kapies entoles tis php mporeis na allaxeis mono gia to script pou trexeis kapia settings...).

Opote mallon kati pezei me ton browser sou kai ta cookies... Mipos einai peiragmeno kapio setting tou browser kai den afinei na dimiourgithoun cookies ?

Άβαταρ μέλους
mixos
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 07 Ιουν 2003 19:14
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από mixos » 09 Ιουν 2003 00:06

και εμένα για πρόβλημα στα cokkie μου φαίνεται. Το θέμα είναι ότι και από Opera που δοκίσαμα πάλι το ίδιο γίνεται. Τα cokkies δεν είναι ξεχωριστά για κάθε browser?
Άρα λογικά δεν έπρεπε να συμβαίνει και στους δύο browser το ίδιο πρόβλημα. Φταίει κάτι γενικότερο. Τι όμως?

Άβαταρ μέλους
mixos
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 07 Ιουν 2003 19:14
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από mixos » 09 Ιουν 2003 08:59

Τελικά το πρόβλημα ήταν το ότι είχα αλλάξει την ημερομηνία στον υπολογιστή μου για κάποιον λόγο, την έβαλα πάλι σωστά και όλα καλά. Τι μαθαίνει κανείς !! :idea: !!!

Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PHP,APACHE

Δημοσίευση από johns318 » 26 Ιουν 2003 10:42

ixa kai ego to idio akribos problima otan arxisa kai den i3era ti na kanw

to mono pou exw na protinw einai appserv-win 32-2.0.0 kai 8a to kanis egkatastasi sto pc sou kai 8a exis apache,php,mysql kai 8a trexis to php nuke

ola ta alla peri php 8eloun perisoteres gnosis apo oti exis kai exw

kali doulia kai epidi ta exw perasi panw apo 5 wres tin hmera

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες