Flash above Flash!

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Flash above Flash!

Δημοσίευση από WardoG » 20 Ιουν 2008 12:35

Φτιάχνω ενα site που λέτε και έχω βάλει ένα flash banneraki (ας το ονομάσω F1) επάνω στο κέντρο..
Ύστερα βρήκα ένα καταπληκτικό flashaki που το βάζεις επάνω δεξιά και με mouseover ξεδιπλώνει "και καλά" όλη η σελίδα και αποκαλύπτει απο πίσω μία εικόνα (link) που με κλικ σε οδηγεί στο forum της ιστοσελίδας. (Ας το ονομάσω και αυτό το flash F2 για λόγους κατανόησης).

Το πρόβλημα λοιπόν είναι οτι μόλις αρχίζει και ξεδιπλώνει το F2 θα έπρεπε (βάση του εφφε) να καλύπτει όλη την σελίδα including και το F1. Αλλά μαντέψτε τι γίνεται... Ενώ καλύπτεται όλη η σελίδα, το F1 παραμένει στην κορυφή των αντικειμένων απτόητο με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται απο το εφφέ του F2 και όλο το εφφέ παίζει κάτω απο το F1. Όπως καταλάβατε (αν καταλάβατε) μου χαλάει όλο το εφφέ και την ημέρα.

Any suggestions?? Το F2 είναι χιλιοκλειδωμένο και δεν μπορώ να μπω να δω τι παίζει. Επομένως οι προτάσεις σας αν υπάρχουν να έχουν να κάνουν μόνο μέ τη σελίδα μέσα..

P.S. Για να το δείτε στείλτε μου PM

Thnx...[/list]
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Flash above Flash!

Δημοσίευση από WardoG » 20 Ιουν 2008 16:08

Κοινως... και για να γίνω πιο κατανοητός...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρνεις ένα flash object ένα επίπεδο επάνω απο ένα άλλο flash object? Κάτι σαν Layer πάνω απ' όλα τα άλλα?
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Flash above Flash!

Δημοσίευση από fafos » 21 Ιουν 2008 16:01

sto f1 dokimase to flashvar "wmode=transparent"

Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Flash above Flash!

Δημοσίευση από WardoG » 21 Ιουν 2008 21:41

to opoio to grafw pou? mesa sto fla? Actionscript? h apla mesa sto <object>?
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Flash above Flash!

Δημοσίευση από fafos » 21 Ιουν 2008 22:38

WardoG έγραψε:to opoio to grafw pou? mesa sto fla? Actionscript? h apla mesa sto <object>?
ston embed source opos exeis kaia ta alla flashvars (<object>....</object>)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης