save us ;;; πως σε flash ;

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
john25
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 16:28
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από john25 » 13 Ιούλ 2008 01:13

Παιδια εχω φτιαξει ενα slideshow και θελω κατω απο την εικονα να βαλω ενα button ως save as. Καλα μεχρι εδω αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να ανοιγει καινουργια σελιδα να μου εμφανιζει οπως στις html την εικονα και μετα δεξι κλικ save as. Θελω να ειναι το button να το πατας και να σου αποθηκευει την εικονα που εχεις απο τον server οπου την εχω ανεβασει π.χ www.geocities.com/roma/32.jpg στον σκληρο δισκο του επισκεπτη. Πως μπορω να το κανω αυτο ;;;;

Άβαταρ μέλους
vortalifer
Δημοσιεύσεις: 769
Εγγραφή: 02 Ιουν 2003 15:30
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από vortalifer » 13 Ιούλ 2008 01:20

δεν ξέρω καποιο εύκολο τροπο...
το μόνο που μπορώ να σου πω πρόχειρα ειναι να δίνει τη φωτογραφία σε .zip για να αναγκασεις τον browser σε save as

john25
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 16:28
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από john25 » 13 Ιούλ 2008 01:23

φιλε εννοεις με get url εντολη ;; αλλα το αρχειο να ειναι zip ;;

Άβαταρ μέλους
vortalifer
Δημοσιεύσεις: 769
Εγγραφή: 02 Ιουν 2003 15:30
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από vortalifer » 13 Ιούλ 2008 01:23

ναι

john25
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 16:28
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από john25 » 13 Ιούλ 2008 01:32

Φιλε εισαι φοβερος , τρομερος με εσωσες.Το τσεκαρα και δουλευει τελεια.Σε ευχαριστω πολυ.
Ουτε καν το ειχα σκεφτει οτι ηταν τοσο απλο.

Άβαταρ μέλους
vortalifer
Δημοσιεύσεις: 769
Εγγραφή: 02 Ιουν 2003 15:30
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από vortalifer » 13 Ιούλ 2008 01:33

βαλε και ενα txt μέσα στο .zip με τα credits απο το site σου :)

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από filthmaniac » 13 Ιούλ 2008 01:36

Κώδικας: Επιλογή όλων

import flash.net.FileReference;

var listener:Object = new Object();

listener.onSelect = function(file:FileReference):Void {
    trace("onSelect: " + file.name);
}

listener.onCancel = function(file:FileReference):Void {
    trace("onCancel");
}

listener.onOpen = function(file:FileReference):Void {
    trace("onOpen: " + file.name);
}

listener.onProgress = function(file:FileReference, bytesLoaded:Number, bytesTotal:Number):Void {
    trace("onProgress with bytesLoaded: " + bytesLoaded + " bytesTotal: " + bytesTotal);
}

listener.onComplete = function(file:FileReference):Void {
    trace("onComplete: " + file.name);
}

listener.onIOError = function(file:FileReference):Void {
    trace("onIOError: " + file.name);
}

var fileRef:FileReference = new FileReference();
fileRef.addListener(listener);
var url:String = "http://www.adobe.com/platform/whitepapers/platform_overview.pdf";
if(!fileRef.download(url, "FlashPlatform.pdf")) {
    trace("dialog box failed to open.");
}
enjoy!

john25
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 16:28
Επικοινωνία:

save us ;;; πως σε flash ;

Δημοσίευση από john25 » 13 Ιούλ 2008 17:37

ok ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης