flash problem

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tripios
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 29 Φεβ 2004 19:01

flash problem

Δημοσίευση από tripios » 15 Ιούλ 2008 10:52

ρε μαγκες εχω φτιαξει ενα banner σε flash μορφη κai thελο να κανeι link σε ενα site
πως το κανω?

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

flash problem

Δημοσίευση από filthmaniac » 15 Ιούλ 2008 12:52

Για να γίνει όλο το banner linkable :

Κώδικας: Επιλογή όλων

_root.onRelease = function(){
      getURL("http:www.yoursite.com","blank");
}


tripios
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 29 Φεβ 2004 19:01

flash problem

Δημοσίευση από tripios » 15 Ιούλ 2008 12:56

afto to vazo sta actions file?

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

flash problem

Δημοσίευση από filthmaniac » 15 Ιούλ 2008 16:10

yeap... Φτιάξε ένα νέο layer και βάλε αυτό τον κώδικα σε ένα keyframe

tripios
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 29 Φεβ 2004 19:01

flash problem

Δημοσίευση από tripios » 16 Ιούλ 2008 11:27

euxaristo

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες