background με flash object?? ginete??

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NIKOS_kn
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 17:38

background με flash object?? ginete??

Δημοσίευση από NIKOS_kn » 27 Ιούλ 2008 14:52

Μπορώ σε ένα div αντί για μια photo στο background να υπάρχει ένα flash.?
Μάλλον πρέπει να είναι αδύνατον.
Αυτό που σίγουρα γίνετε όμως είναι ότι αν το βάλω το flash μέσα σε ένα div μπορώ να βάλω ένα div επάνω με το κείμενο που θέλω, και θα είναι περίπου το ίδιο το flash σαν background κι από πάνω το κείμενο.
Κι ας πούμε ότι αυτό το έχω κάνει αλλα δεν το έχω κάνει σωστά και μου χαλα την ανάλυση..
Ξέρει κανεις πως γίνετε αυτό το πράμα τώρα.
Το div το έχω μέσα σε ένα cell, το html το θέλω να είναι 100% X 100% και σε κάποιο σημείο στο κέντρο υπάρχει αυτό το cell.
Αλλα όταν κάνω αυτό που είπα πιο πάνω, ότι υπάρχει δεξιά κι αριστερά περνούν ali θέλει τα σπρώχνει κάπως όταν γίνετε μικρότερη η σελίδα.
Ενώ όταν είναι το flash σκέτο μέσα στο cell γίνετε κανονικά σε κάποιο σημείο που μικραίνεις βγαίνει κάτω η μπάρα και πηγαίνεις δεξιά αριστερά την σελίδα και όλα είναι κανονικά στην θέση τους.

NIKOS_kn
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 17:38

background με flash object?? ginete??

Δημοσίευση από NIKOS_kn » 29 Ιούλ 2008 17:04

Καλά μιλάμε πρέπει να τους έκανα χώμα, για να μην απάντησε ούτε ένας τόσα κεφαλια εδώ μέσα πρέπει να είναι πολύ ζόρικο..:D
Αλλα άντε λόγο καλοκαιριού θα πω ότι δεν έκανε κανεις τον κόπο να ασχοληθεί και να σπάσει το κεφάλι του.

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

background με flash object?? ginete??

Δημοσίευση από chchrist » 29 Ιούλ 2008 17:32

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...Θέλεις full flash background αλλά πάνω από αυτό να υπάρχει η σελίδα σε html;

NIKOS_kn
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 17:38

background με flash object?? ginete??

Δημοσίευση από NIKOS_kn » 30 Ιούλ 2008 12:33

Έχει πλακα δηλαδή να μην kataalve κανεις.
Όχι full λάθος το τύπωσα, για ένα συγκεκριμένο cell μιλάω. θέλω να έχει ένα flash μέσα κι από πάνω να γραφει κανονικά κείμενο. κι εδώ είναι που μου τα χαλα το κόλο div,
αλλα αυτό που ρώτησα στην αρχή μάλλον δεν γίνετε έτσι, αντί να έχω φωτό να υπάρχει το flash μάλλον δεν υπάρχει τρόπο να το τραβα με το css

NIKOS_kn
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 17:38

background με flash object?? ginete??

Δημοσίευση από NIKOS_kn » 30 Ιούλ 2008 12:42

κι επειδή μάλλον πάλι γίνονται κουβάρι με λίγα λόγια θέλω αυτό

#cell_speisek {
background-image:url(images/2.jpg);

τώρα αντί να τραβα φωτό μέσα στο cell αυτό μπορώ να δώσω κάποιον κωδικό να τραβα το flash που θέλω αλλα να είναι όπως με την φωτό να μπορώ να γράψω από πάνω να είναι δικό μου το κελί το flash να είναι απλά Hintergrund.
Τώρα μάλλον τα ξεκαθάρισα λιγουλάκι:))

Άβαταρ μέλους
Maradonna
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 03:19
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

background με flash object?? ginete??

Δημοσίευση από Maradonna » 05 Δεκ 2008 18:57

Ο μόνος τρόπος για να ορίσεις ένα flash αντικείμενο ώς backround σε μία σελίδα,είναι να φτιάξεις ένα div με διαστάσεις 100% x 100% και μέσα σε αυτό το div να εισάγεις το flash περιεχόμενο.Μετά όλη τη σελίδα,να την κτίσεις πάνω σε αυτό το div.Και μεγάλη προσοχή στο z-index οπου πρέπει η τιμή για το divaki αυτό να είναι ιση με 1.

Δεν ξέρω τις γνώσεις σου και εάν σε βοήθησα με αυτό,εάν μου τύχαινε τέτοια περίπτωση εγώ θα έκανα αυτή τη μέθοδο πάντως ;)
Εικόνα
Code is poetry

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες