Banner Manager

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Overground
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 08 Φεβ 2003 01:25

Banner Manager

Δημοσίευση από Overground » 09 Μάιος 2003 14:10

Paidia mipws xerete kapoio kwdika gia kati san "banner manager"? dil se ena sigkekrimeno shmeio na allazoun ta banner ka8e px 5 sec kai to ka8e banner na odigei se ksexoristo url..... exw brei ena alla boreis na dwseis mono ena url gia ola ta banners

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Banner Manager

Δημοσίευση από tsiger » 09 Μάιος 2003 14:53

xm.. me aplh html tha mporouses na to kaneis ftiaxnontas mia selida gia to kathe banner kai me ena redirection kathe 5 seconds p.x na odhgei sthn epomenh , h teleutaia sthn prwth kai paei legontas. meta sthn kentrikh selida me ena iframe megethous iso me ena banner na valeis tis selides autes. tha xaseis ton Netscape 4 alla me html einai mia lysh.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Banner Manager

Δημοσίευση από Cha0s » 09 Μάιος 2003 15:10

Prin kana 2mino eixa kanei kati tetio se PHP.

Eperne dinamika ta onomata ton images (banners) apo mia vasi kai fortone tixea me kathe refresh opio banner nanai.

se sindiasmo me tin idea tou tsiger (mesa se ena iframe refresh kathe 5 sec) tha perneis tixea banners.

An to bro to scriptaki tha to kano post na to dokimaseis.

Episis yparxoun polla paromoia scriptakia pou kanoun ayti tin douleia poli pio eukola se javascript.

Tha koitaxo to bradaki na sou bro kanena giati tora den exo xrono...

Ill keep you informed.

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Banner Manager

Δημοσίευση από grjava » 09 Μάιος 2003 15:31

Δεν ξέρω αν σου κάνει κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
Banner_imganz=2;
var Banner_sctr=0;
var Banner_halt=0;
var Banner_rand=1;
var Banner_timeout=15000;

var Banner_isn=new Array&#40;&#41;;
if &#40;document.images&#41; &#123;
 for &#40;i=0;i<Banner_imganz;i++&#41; Banner_isn&#91;i&#93;=new Image&#40;&#41;;
Banner_isn&#91;0&#93;.src="http&#58;//www.site.gr/banner.gif";
Banner_isn&#91;1&#93;.src="http&#58;//www.site1.gr/banner1.gif";
&#125; else &#123;
Banner_isn&#91;0&#93;="http&#58;//www.site.gr/banner.gif";
Banner_isn&#91;1&#93;="http&#58;//www.site.gr/banner1.gif";
&#125;
var Banner_durl=new Array&#40;&#41;;
Banner_durl&#91;0&#93;="http&#58;//www.site.gr/";
Banner_durl&#91;1&#93;="http&#58;//www.site1.gr/";
function Banner_rotate&#40;&#41;&#123;
 if &#40;Banner_halt!=1&#41;&#123;
  if &#40;Banner_rand==0&#41; &#123;Banner_sctr++;&#125;
   else &#123;Banner_sctr=Math.floor&#40;Math.random&#40;&#41;*Banner_imganz&#41;;&#125;
  if &#40;Banner_sctr>Banner_imganz-1&#41; Banner_sctr=0;
  if &#40;document.images&#41; &#123;
   document.Banner.src=Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;.src;
  &#125; else &#123;
   document.Banner.src=Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;;
  &#125;
  setTimeout&#40;"Banner_rotate&#40;&#41;",Banner_timeout&#41;;
 &#125;
&#125;
function Banner_link&#40;&#41;&#123;
 Banner_halt=1;
 if &#40;Banner_durl&#91;Banner_sctr&#93;.length!=0&#41; location.href=Banner_durl&#91;Banner_sctr&#93;;
&#125;
function Banner_status&#40;&#41;&#123; parent.window.status=Banner_durl&#91;Banner_sctr&#93;;&#125;
</SCRIPT>

<A href="#" onclick="Banner_link&#40;&#41;;return false" onmouseover="Banner_status&#40;&#41;;return true;" onmouseout="parent.window.status='';return true;" style="border-style&#58;outset;border-bottom-width&#58;3;border-top-width&#58;3;border-left-width&#58;3;border-right-width&#58;3;border-bottom-color&#58;#FF8000;border-top-color&#58;#FF8000;border-right-color&#58;#FF8000;border-left-color&#58;#FF8000;"><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
 Banner_sctr=-1; if &#40;Banner_rand==0&#41; &#123;Banner_sctr++;&#125;
  else &#123;Banner_sctr=Math.floor&#40;Math.random&#40;&#41;*Banner_imganz&#41;;&#125;
 if &#40;document.images&#41; &#123;
  document.write&#40;'<img src="'+Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;.src+'" alt="Banner" width=468 height=60 border=0 name=Banner></A>'&#41;;
 &#125; else &#123;
  document.write&#40;'<img src="'+Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;+'" alt="Banner" width=468 height=60 border=0 name=Banner></A>'&#41;;
 &#125;
 setTimeout&#40;"Banner_rotate&#40;&#41;",Banner_timeout&#41;;
</SCRIPT></A>
Όπου Banner_imganz=2; ο αριθμός banner που θα έχει το script
Όπου var Banner_timeout=15000; ο χρόνος ανανέωσης κάθε banner (15000 = 15 δευτερόλεπτα)
Όπου Banner_isn[0].src="http://www.site.gr/banner.gif";
η διαδρομή για το banner νο1
Όπου Banner_durl[0]="http://www.site.gr/"; εκει που θα οδηγεί το banner νο1
Μπορείς να προσθέσεις όσα banners θέλεις αρκεί να δίνεις σε κάθε ένα και νέο αριθμό isn (εδώ εγώ έχω 2 αλλά εσύ μπορείς να προσθέσεις και άλλα)

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Banner Manager

Δημοσίευση από Cha0s » 09 Μάιος 2003 15:44

Oreos o GRjava :P

Me glitose apo to psaximo :hammer:
xexexexexe

Aplo kai grigoro.

Den mplekeis oute me php oute me mysql

:)

Άβαταρ μέλους
Overground
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 08 Φεβ 2003 01:25

Banner Manager

Δημοσίευση από Overground » 10 Μάιος 2003 09:49

Sas eyxaristo poli paidia... ma boh8hsate poli

Άβαταρ μέλους
Overground
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 08 Φεβ 2003 01:25

Banner Manager

Δημοσίευση από Overground » 10 Μάιος 2003 10:30

Basika to mono shmeio pou brika na grafei Banner_imganz einai to <Banner_imganz;i++) na ypo8eso oti allazo ta ++ ??????

Άβαταρ μέλους
Overground
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 08 Φεβ 2003 01:25

Banner Manager

Δημοσίευση από Overground » 10 Μάιος 2003 10:31

ok to brika ....
:oops: :oops: :oops: :oops:

heisenberg
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 28 Αύγ 2009 15:15

Banner Manager

Δημοσίευση από heisenberg » 17 Σεπ 2009 03:03

Καλημέρα,

το σκριπτ αυτό είανι εξαιρετικπό, απλό και τέλειο.

τι πρέπει να προσθέσω σε αυτό το script ώστε τα λινκσ να ανοίγουν σε νέα σελίδα;

Ευχαριστώ

heisenberg
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 28 Αύγ 2009 15:15

Banner Manager

Δημοσίευση από heisenberg » 27 Σεπ 2009 03:09

heisenberg έγραψε:Καλημέρα,

το σκριπτ αυτό είανι εξαιρετικπό, απλό και τέλειο.

τι πρέπει να προσθέσω σε αυτό το script ώστε τα λινκσ να ανοίγουν σε νέα σελίδα;

Ευχαριστώ
Κανένας;
???????????????????

Άβαταρ μέλους
Andreas_O
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1621
Εγγραφή: 14 Σεπ 2007 17:22
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Banner Manager

Δημοσίευση από Andreas_O » 27 Σεπ 2009 15:36

Για δοκίμασε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
Banner_imganz=2;
var Banner_sctr=0;
var Banner_halt=0;
var Banner_rand=1;
var Banner_timeout=15000;

var Banner_isn=new Array&#40;&#41;;
if &#40;document.images&#41; &#123;
 for &#40;i=0;i<Banner_imganz;i++&#41; Banner_isn&#91;i&#93;=new Image&#40;&#41;;
Banner_isn&#91;0&#93;.src="http&#58;//www.site.gr/banner.gif";
Banner_isn&#91;1&#93;.src="http&#58;//www.site1.gr/banner1.gif";
&#125; else &#123;
Banner_isn&#91;0&#93;="http&#58;//www.site.gr/banner.gif";
Banner_isn&#91;1&#93;="http&#58;//www.site.gr/banner1.gif";
&#125;
var Banner_durl=new Array&#40;&#41;;
Banner_durl&#91;0&#93;="http&#58;//www.site.gr/";
Banner_durl&#91;1&#93;="http&#58;//www.site1.gr/";
function Banner_rotate&#40;&#41;&#123;
 if &#40;Banner_halt!=1&#41;&#123;
  if &#40;Banner_rand==0&#41; &#123;Banner_sctr++;&#125;
   else &#123;Banner_sctr=Math.floor&#40;Math.random&#40;&#41;*Banner_imganz&#41;;&#125;
  if &#40;Banner_sctr>Banner_imganz-1&#41; Banner_sctr=0;
  if &#40;document.images&#41; &#123;
   document.Banner.src=Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;.src;
  &#125; else &#123;
   document.Banner.src=Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;;
  &#125;
  setTimeout&#40;"Banner_rotate&#40;&#41;",Banner_timeout&#41;;
 &#125;
&#125;
function Banner_link&#40;&#41;&#123;
 Banner_halt=1;
 if &#40;Banner_durl&#91;Banner_sctr&#93;.length!=0&#41; location.href=Banner_durl&#91;Banner_sctr&#93;;
&#125;
function Banner_status&#40;&#41;&#123; parent.window.status=Banner_durl&#91;Banner_sctr&#93;;&#125;
</SCRIPT>

<A href="#" TARGET="_blank" onclick="Banner_link&#40;&#41;;return false" onmouseover="Banner_status&#40;&#41;;return true;" onmouseout="parent.window.status='';return true;" style="border-style&#58;outset;border-bottom-width&#58;3;border-top-width&#58;3;border-left-width&#58;3;border-right-width&#58;3;border-bottom-color&#58;#FF8000;border-top-color&#58;#FF8000;border-right-color&#58;#FF8000;border-left-color&#58;#FF8000;"><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
 Banner_sctr=-1; if &#40;Banner_rand==0&#41; &#123;Banner_sctr++;&#125;
  else &#123;Banner_sctr=Math.floor&#40;Math.random&#40;&#41;*Banner_imganz&#41;;&#125;
 if &#40;document.images&#41; &#123;
  document.write&#40;'<img src="'+Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;.src+'" alt="Banner" width=468 height=60 border=0 name=Banner></A>'&#41;;
 &#125; else &#123;
  document.write&#40;'<img src="'+Banner_isn&#91;Banner_sctr&#93;+'" alt="Banner" width=468 height=60 border=0 name=Banner></A>'&#41;;
 &#125;
 setTimeout&#40;"Banner_rotate&#40;&#41;",Banner_timeout&#41;;
</SCRIPT></A>
θεωρητικά πρέπει να παίζει.


[/quote]

edit: είναι 6 χρόνων θέμα, αλλά τέσπα.
πάντως το λεω, γιατί τώρα έχουν βγει πολλά σκριπτ php&mysql που μετράνε κλικ ανά μήνα, κλικ ανά ημέρα, μπορείς να ορίσεις και χρέωση ανα κλικ και να σου βγάζει σύνολο και και και.
;]

heisenberg
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 28 Αύγ 2009 15:15

Banner Manager

Δημοσίευση από heisenberg » 27 Σεπ 2009 16:42

μήπως έχεις υπόψη σου ένα καλό και free τέτοιο σκριπτ σε php/mysql να προτείνεις;
ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Andreas_O
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1621
Εγγραφή: 14 Σεπ 2007 17:22
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Banner Manager

Δημοσίευση από Andreas_O » 27 Σεπ 2009 16:49

www.openx.org .. εξαιρετικό εργαλείο!]


Αν θες να του ρίξεις μια ματιά, το ανέβασα στο server μου και θα το διατηρήσω για λίγο καιρό.
http://30bytes.info/adv/www/admin/index.php

username: 30bytes
password: 30bytes

Μπορεί να σου εμφανισει "authentication error", αλλά αγνόησέ το. Μπορείς να μπεις στις υπόλοιπες καρτέλες εκτός από το home...


edit: μπορεις να δημιουργήσεις free account εδώ http://www.openx.org/ad-server/get-openx-hosted ...
;]

Άβαταρ μέλους
sovokai
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: 30 Οκτ 2008 01:33

Banner Manager

Δημοσίευση από sovokai » 21 Νοέμ 2009 23:50

heisenberg έγραψε:τι πρέπει να προσθέσω σε αυτό το script ώστε τα λινκσ να ανοίγουν σε νέα σελίδα;
δυστυχως δεν ανοιγουν σε νεα σελιδα.
εγω εχω αλλο ενα προβλημα. φτιαχνω 3 κελια και στο πρωτο δουλευει αψογα. οταν κανω αντιγραφα, (για τα διπλανα κελια) τα επομενα βαννερ ανοιγουν λαθος λινκ :oops:

cris29
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 07 Ιουν 2008 15:33

Banner Manager

Δημοσίευση από cris29 » 22 Νοέμ 2009 00:04

<a href="link" target="_blank">
για ανοιγμα σε νεα σελιδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης