Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 31 Ιούλ 2008 17:47

Χρησιμοποιώ 2 προγράμματα το adobe flash kai to macromedia flash 8

Δεν ξέρω και πολλά. Μπορείτε να μ πείτε αν εχω ελπίδες να φτιάξω κατι παρομοιο με αυτο της σελίδας http://clubs.pathfinder.gr/hatzigiannis_mixalis
Ο μπερδεμένος

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από cordis » 31 Ιούλ 2008 17:53

από την στιγμή που τα χρσημοποιείς, θα μπορείς και να το φτιάξεις...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 31 Ιούλ 2008 18:21

Ναι αλλά πως! Θέλω λίγη βοήθεια !!! Αν τα χρησιμοποιεί κάποιος απο εδώ ή ακόμα αν υπάρχει κάποιο άρθρο στην σελίδα ....
Ο μπερδεμένος

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από cordis » 31 Ιούλ 2008 22:52

ξεκίνα από εδώ http://www.freestuff.gr/tutorials/f/19/
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 31 Ιούλ 2008 23:39

Μακάρι να βοηθήσει και να μάθω να φτιάχνω επιτέλους .
Ο μπερδεμένος

alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 01 Αύγ 2008 00:00

Να ρωτησω κατι άλλο οταν φτιαχνω ενα layer πως ρυθμιζω αν θα ειναι "actions" ή "dynamic text"

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=7414
Ο μπερδεμένος

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από chchrist » 01 Αύγ 2008 01:06

Πάρε να διαβάσεις κανένα βιβλίο...Με 30 - 40 ευρώ θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες μπροστά σου... Σου προτείνω το adobe flash cs3 for designers (αν έχεις το cs3)

intelcore2
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2007 19:46
Τοποθεσία: Pagrati
Επικοινωνία:

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από intelcore2 » 01 Αύγ 2008 11:32

επίσης για απλά flashakia θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το swishmax
http://www.swishzone.com

alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 01 Αύγ 2008 12:43

ok θα το κατεβάσω και θα σου πω!!!

το εβαλα!!! σα τα αλλα που εχω είναι!!
Ο μπερδεμένος

alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 01 Αύγ 2008 22:00

Δεν ξέρω τι θα κάνω ! Πρέπει να μέ βοηθείσετε...διάβασα μερικά πράγματα αλλα τι να τα κάνω αφού δεν ξέρω τα βασικά!

Ας πούμε μπορείτε να μου πείτε πως μπορώνα φτιάξω ένα ωραίο σχέδιο εν κινήσει οπου πάνω σε αυτό θα υπάρχουν λατινικοι χαρακτήρες με ωραία γραμματοσειρά???
Ο μπερδεμένος

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από Garakatsamol » 02 Αύγ 2008 00:34

alexis-pant τελείως φιλικά θέλω να σου πώ ότι κι εγώ θέλω να φτιάξω έναν πύραυλο αλλά αν πάω στο forum αυτών που φτιάχνουν πυραύλους και τους το πω θα με πάρουν στο ψιλό . Για ορισμένα θέματα πρέπει απλώς να στρωθείς και να διαβάσεις αν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς. Ειδικά στο forum μας υπάρχουν πολλά βοηθήματα, αλλά ακόμα και στο ίδιο το help του flash έχει αναλυτικές οδηγίες και tutorials που μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις τα βασικά.
Να σου αναφέρω ότι το flash δεν είναι και τόσο απλό και ότι πρέπει να ασχοληθείς αρκετά (ειδικά αν δεν έχεις πείρα σε κάτι παρόμοιο) για να παράγεις αποτέλεσμα.

Κατά τη γνώμη μου αν σ'ενδιαφέρει ξεκίνα από το help του flash. Προσπάθησε να καταλάβεις αρχικά τι είναι οι έννοιες keyframe, symbol, motion tween, shape tween, timeline και θα δεις ότι σιγά σιγά αν καταλάβεις τα βασικά μετά θα ψάχνεις καινούρια πραγματάκια και θα εξελίσσεσαι.

Στα λινκς που έχουμε για sites για flash developers θα σου απαντηθεί σχεδόν κάθε απορία που τυχόν θα σου δημιουργηθεί αλλά και πέρα απ'αυτό εδώ είμαστε κι εμείς για όταν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία και όχι γενικότητες.

alexis-pant
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Αύγ 2007 14:45

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από alexis-pant » 03 Αύγ 2008 22:42

Όντως ! Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες...Συγνώμη αν επριξα μερικούς αλλά είχα λόγο ι να κάνω! Θα προσπαθήσω να αφιερώσω πιο πολύ χρόνο για αυτά!!!
Ο μπερδεμένος

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Δεν ξέρω τίποτα από φλας

Δημοσίευση από LightForce » 05 Αύγ 2008 20:56

Χρειάζεται να επιμείνεις και να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, έχει πολύ βάθος το flash alexis-pant και ίσως να περάσουν μήνες, και βάλε, για να αφομοιώσεις όλο αυτό το υλικό ανάλογα με την όρεξη σου και πόσο θες να προχωρήσεις.

O ιστοχώρος kirupa είναι γεμάτος ωραία βοηθήματα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης