Διχρωμία στο φόντο;

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από alexpant2 » 27 Αύγ 2008 19:02

Aυτό έγγραψα!!!Λοιπόν;

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από Banavas » 27 Αύγ 2008 19:50

Αυτό είναι όπως σου το έδωσα και είναι από το site που ανέφερα παραπάνω όπου δουλεύει σίγουρα!!!!
Εσύ το βλέπεις στο site που ανέφερα παραπάνω;

Το site στο οποίο το δοκιμάζεις είναι online; Αν ναι βάλε ένα λινκ να δούμε περισότερο κώδικα στην πράξη.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από alexpant2 » 27 Αύγ 2008 21:12

Ναι το είδα ! Εγώ το θέλω αυτό ομως στο φόντο εκει [που ειναι γκρι...γίνεται????

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από Banavas » 27 Αύγ 2008 21:50

Μπορεί να μπεί στο <body> αλλά εμφανίζεται στο body. δηλαδή αν υπάρχει περιθώριο αριστερά δεξιά και πάνω θα εμφανίζεται λευκό ή κάποιο χρώμα που έχει οριστεί και θα εκτείνετε μέχρι το τέλος της σελίδας. Αν η σελίδα είναι κοντή δηλαδή τελειώνει εντός της οθόμης μετά την ακρη της σελίδας θα είναι λευκό ή κάποιο άλλο χρώμα.

Αν μπεί στη θέση του γκρι που θα τελειώνει η μετάβαση στο άλλο χρώμα, στο άπειρο;
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από geoki » 28 Αύγ 2008 04:52

Δε βλέπεις τίποτα γιατί από μόνος του ο κώδικας που βάζεις δεν λειτουργεί.
Επειδή εδώ έχουμε πίνακα πρέπει να δώσουμε τον πλήρη κώδικα του πίνακα.

Δοκίμασε αυτό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse&#58; collapse" bordercolor="#C0C0C0" width="23%" height="665">
  <tr>
	<td width="100%" height="665" valign="top" style="filter&#58;progid&#58;DXImageTransform.Microsoft.Gradient&#40;endColorstr='#dddddd', startColorstr='#FFFFFF', gradientType='0'&#41;;" >    
    </td>
  </tr>
</table>

Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από alexpant2 » 31 Αύγ 2008 13:36

Ρε παιδια ουτε και αυτον τον βγαζει

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από geoki » 31 Αύγ 2008 14:17

Λειτουργεί μόνο σε Internet Explorer

Άβαταρ μέλους
fusion
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 23 Αύγ 2008 21:34
Τοποθεσία: Λάρισα
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από fusion » 31 Αύγ 2008 15:41

Πολυ κακο για το τιποτα... :P
Μια ειναι η λυση φιλε, photoshop/(ή) gimp.
Φτιαχνεις το gradient(σκιά) που θες και μετα το οριζεις ως background-image(με css) στο πινακα που θες.

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από geoki » 01 Σεπ 2008 01:18

Φυσικά fusion αυτός ο τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος.

Άβαταρ μέλους
alexpant2
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 13 Αύγ 2008 23:42
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από alexpant2 » 03 Οκτ 2008 21:12

Το θέμα είναι οτι μου την δείνει να είναι εικόνα...θέλω απλά χρώματα!!!

Άβαταρ μέλους
cristusflo
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 07 Οκτ 2007 00:36
Τοποθεσία: Salonica city
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από cristusflo » 04 Οκτ 2008 16:28

fusion έγραψε:Πολυ κακο για το τιποτα... :P
Μια ειναι η λυση φιλε, photoshop/(ή) gimp.
Φτιαχνεις το gradient(σκιά) που θες και μετα το οριζεις ως background-image(με css) στο πινακα που θες.
με το GIMP θα βγει πολυ "βαρυ" για site...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 04 Οκτ 2008 19:21

opos thes vgenei kai me gimp kai me photoshop...
exoun rithimisis ;)

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Διχρωμία στο φόντο;

Δημοσίευση από ThyClub » 04 Οκτ 2008 19:52

Πάρε αυτή την εικόνα και στο head της σελίδας σου βάλε αυτό τον κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<style>BODY&#123;background&#58;url&#40;bg.jpg&#41;; background-repeat&#58;repeat-x;&#125;</style>
Συνημμένα
bg.jpg
Αυτή την εικόνα
(979 Ψηφιολέξεις) Μεταφορτώθηκε 214 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες