Ανοιγμα του outlook express

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
majuranus
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: 01 Μαρ 2006 19:47
Τοποθεσία: Veria
Επικοινωνία:

Ανοιγμα του outlook express

Δημοσίευση από majuranus » 26 Αύγ 2008 01:17

γειά σας, θέλω να ανοίξω το outlook express με την .net 2008 μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό???

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ανοιγμα του outlook express

Δημοσίευση από dt008 » 26 Αύγ 2008 14:59

θα κάνεις using το System.Diagnostics και θα γράψεις

Process.Start(@"path_to_your_exe");

Άβαταρ μέλους
majuranus
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: 01 Μαρ 2006 19:47
Τοποθεσία: Veria
Επικοινωνία:

Ανοιγμα του outlook express

Δημοσίευση από majuranus » 26 Αύγ 2008 15:15

ωραίος αλλά μήπως ξέρεις κανένα ΑΡΙ για αυτή τη δουλειά γιατί θέλω να έχω κ έλεγχο του παραθύρου που ανοίγω

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ανοιγμα του outlook express

Δημοσίευση από dt008 » 26 Αύγ 2008 15:18

για δες εδώ
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... S.85).aspxδεν νομίζω να μπορέσεις να παίξεις με .ΝΕΤ κατευθείαν πάντως, μάλλον θα χρειαστείς PInvoke κλήσεις. Το Office Outlook (όπως και όλλη η σουίτα Office) έχει API σε .ΝΕΤ.

Άβαταρ μέλους
majuranus
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: 01 Μαρ 2006 19:47
Τοποθεσία: Veria
Επικοινωνία:

Ανοιγμα του outlook express

Δημοσίευση από majuranus » 26 Αύγ 2008 15:30

καλο το footage αλλά αυτό το windows.mail API δεν το βρίσκω όταν πάω να συνδέσω τις βιβλιοθληκες? κάνω κάτι λάθος; με τον internet explorer ολα δούλεψαν στο OE έχω κολλήσει!

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες