Combobox - Link Selector????

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από WardoG » 16 Σεπ 2008 14:00

Εχω φτιάξει ενα flash site και θέλω να υπάρχει ένα dropdown menu με τις διαθέσιμες γλώσσες του site. Και όποτε επιλέγει κάποιος πάνω σε μια γλώσσα να τον μεταφέρει στην αντίστοιχη σελίδα. Μέχρι στιγμης έχω κάνει τα εξής: :roll:

Έχω βάλει ένα combobox απο τα έτοιμα componets του flash στο stage το οποίο με καλύπτει επαρκώς. Μετά πήγα στις παραμέτρους του και πρόσθεσα από την επιλογή "label" τα εξής:

- Ελληνικά
- Αγγλικά
- Σέρβικα

Θέλω με κάποιο τρόπο λοιπόν να το προγραμματίσω ώστε σε κάθε επιλογή να με πηγαίνει στην αντίστοιχη, της γλώσσας, σελίδα. Πως γίνεται αυτό? OEO?? :kaloe:

Any Suggestions??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από WardoG » 16 Σεπ 2008 23:44

Kaneis??
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από HeRu » 17 Σεπ 2008 09:38

Σε ποια έκδοση Flash και Actionscript ?

Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από WardoG » 17 Σεπ 2008 10:56

cs3 me actionscript 2
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από HeRu » 17 Σεπ 2008 11:26

Google is your friend

Κώδικας: Επιλογή όλων

var myListener:Object=new Object();  // a new listener
cb_name.addEventListener("change", myListener);  //add listener to combobox
myListener.change=function(){  //function called
    getURL( cb_name.value, "_blank" );
}

Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από WardoG » 17 Σεπ 2008 12:41

Έχω 3 λινκ που θέλω να βάλω... Για κάθε ένα θα κάνω paste τον κώδικα παραπάνω φαντάζομαι και μετά τί αλλάζω για το καθένα? Λογικά κάπου στον κώδικα σου θα μπεί η ετικέτα (πχ "Ελληνικά") και καπου μπαίνει η τιμή της? (http://.....)? Σόρυ αλλά δεν το κατέχω και πολύ με actionscript.. :p Thnx και πάλι..
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από HeRu » 17 Σεπ 2008 13:24

Θα πρέπει να το ψάχνεις και λίγο μόνος σου ;)

Έχει ένα tutorial εδώ: http://www.actionscript4designers.com/w ... bobox.html

Sorry, δεν έχω χρόνο για τίποτα περισσότερο :P

Άβαταρ μέλους
WardoG
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 17 Ιαν 2006 02:31
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Combobox - Link Selector????

Δημοσίευση από WardoG » 17 Σεπ 2008 13:28

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Πίστεψε με το έψαχνα αλλα έβρισκα μόνο για mx version και είχε άλλη μια παράμετρο στο combobox που στο cs3 δεν την έχει οπότε δεν έβγαζα άκρη. Και πάλι ευχαριστώ θα κοιτάξω αυτό που μου έστειλες και ότι βγεί. :p
Oso Yparxei trapoula, tha vgainoune Rigades!
------------------------------------------------------
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες