Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dianikol
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 15:56

Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!

Δημοσίευση από dianikol » 19 Σεπ 2008 13:49

Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!


opos leei kai o titlos exw mia forma kai pataw ena koumpi kai bgenei mia alli thn opoia thelw na kane kiria tou programatos., diladi na pataw to x panw deksia kai na klinei
pragma pou den mporo na to kanw twra>........ ti protinete???


eyxaristw

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!

Δημοσίευση από dva_dev » 19 Σεπ 2008 19:04

Θέλεις μάλλον το Application.Exit(),
αλλά δες και το http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... mbers.aspx

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!

Δημοσίευση από dt008 » 19 Σεπ 2008 21:49

Να υποθέσω ότι θες να φτιάξεις μία login φόρμα;
Μπορείς να έχεις την κύρια φόρμα να ξεκινάει πρώτα, αλλά μπορείς να την κάνεις Hide και να ξεκινάς τη secondary. Δες το attached sample
Συνημμένα
WinFormsTest.zip
(41.45 KiB) Μεταφορτώθηκε 442 φορές

dianikol
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 15:56

Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!

Δημοσίευση από dianikol » 20 Σεπ 2008 14:17

eyxaristw file

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Visual c# , pos kanw kiria forma th deuteri as poume!!

Δημοσίευση από dt008 » 20 Σεπ 2008 14:18

nada! για ό,τι άλλο θες, εδώ είμαστε :-)

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες