Πρόβλημα με mail form

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nikpony
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 12 Ιούλ 2006 02:58

Πρόβλημα με mail form

Δημοσίευση από nikpony » 25 Σεπ 2008 01:09

Έχω φτιάξει μια mail form στη σελίδα μου,η οποία είναι σε flash,και έχω βάλει τον εξής κώδικα

<?

$to = "το mail μου";
$msg = "$name\n\n";
$msg .= "$message\n\n";
$mailheaders = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$mailheaders .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8 \r\n";





mail($to, $subject, $msg,"Message From: Online client\nReply-To:, $mailheaders");

?>

αλλά έχω το κλασσικό πρόβλημα με τα ελληνικά μηνύματα που τα εμφανίζει κινέζικα,που δεν ξέρω και να διαβάζω.Κάπου βρήκα εδώ κάτι ανάλογο αλλά αυτό δεν βοήθησε την κατάσταση.Επίσης έχω αλλάξει την κωδικοποίηση σε iso-8859-7 αλλά δεν έιδα κάτι το διαφορετικό.
Κανείς βοήθεια;

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με mail form

Δημοσίευση από cpulse » 02 Οκτ 2008 11:38

Ψάξε τις απαντήσεις μου εδώ
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=34567

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες