Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Τεχνικές και μόνο Συζητήσεις για WEB hosting servers, Mail servers, DNS servers. Όχι αναζήτηση υπηρεσιών εδώ!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από xultimatex » 25 Σεπ 2008 23:24

Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το wampserver και τρέχουν κανονικά όλα τα services.
Όταν όμως πατάω να ανοίξει το localhost περιμένω ώρα και δεν βγαίνει το index.php που έχει.

Στο router ελευθέρωσα τo port 80 που θέλει και όταν γράφω την εσωτερική IP του υπολογιστή βγαίνει. Αλλά δεν εχω permissions για να μπω σε phpmyadmin.

Ξέρετε αν χρειάζεται καμιά ρύθμιση;
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από patriot » 26 Σεπ 2008 00:08

Χωρίς να έχω ιδέα από wamp server (τώρα άρχισα να ασχολούμαι) σου λέω ότι εγώ είχα ένα ηλίθιο πρόβλημα. Ο server στο systray ήταν..... off!!!! Κάνε δεξί κλικ να τον ενεργοποιήσεις.... Ίσως μετά να μπεις.... (δεν βοήθησα ε; :( )
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
_mentos_
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 21:57
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από _mentos_ » 26 Σεπ 2008 01:54

Έχεις κάνει unblock τον apache στα settings των εξ-πι? αν δεν το κάνεις unblock σου δείχνει ότι τρέχει αλλά no-kou-kou. επίσης δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις το "Put online".

καλή συνέχεια

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από xultimatex » 26 Σεπ 2008 02:40

patriot, πρέπει να είναι ενεργοποιημένος γιατι δείχνει σημεία ζωής...

_mentos_ έχω vista καταρχήν. Σόρυ που δεν το ανέφερα.
Αν εννοείς να τον κάνω unblock στο firewall, έχω δοκιμάσει να το ανοίξω με κλειστό firewall και πάλι πάπαλα.

Στο firewall του router έχω κάνει port forwarding την θύρα 80 και μόνο μετά από αυτό άνοιξε τη σελίδα πατώντας την ip του υπολογιστή μου (εσωτερική).
Αλλά και πάλι όταν πάω να μπω στο localhost δεν ανοίγει.
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
_mentos_
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 21:57
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από _mentos_ » 26 Σεπ 2008 13:09

για τσέκαρε το httpd.conf και δες μήπως έχει κανένα περίεργο setting στο VirtualHost και τσέκαρε μετά και το HOSTS (C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts - στα XP). Θα πρέπει να δεις μία γραμμή που να λέει

127.0.0.1 localhost

άμα δεν την έχει προσθεσέ την ;)

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από Banavas » 26 Σεπ 2008 16:00

Μήπως έχεις και το skype;
(μπλοκάρει την πόρτα 80)
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Wampserver 2.0 - Δεν ανοίγει localhost

Δημοσίευση από xultimatex » 26 Σεπ 2008 16:15

Το πρόβλημα λύθηκε σας ευχαριστώ όλους.

Ούτε το skype είχα, και την γραμμή την είχε στο hosts. Δεν ξέρω τί έγινε, απλά το έκανα put offline και μπήκε.

Μπαινει μόνο πατώντας 127,0,0,1 και όχι από το menu του wamp. Παρ'όλο που στο hosts έχω τν ανακατεύθυνση.
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Apache, IIS, DNS Servers”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες