Πρόβλημα με php ώρα - Λογικά απλό αλλά...

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
DTSIODO
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 29 Μαρ 2006 20:11

Πρόβλημα με php ώρα - Λογικά απλό αλλά...

Δημοσίευση από DTSIODO » 26 Σεπ 2008 00:12

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι που μοιάζει σχετικά απλό, αλλά για κάποιον χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις php (σαν και του λόγου μου…) είναι βουνό!

Χρησιμοποιώ Joomla 1.5 και ένα module που φέρνει τα τελευταία νέα με ώρα. Το πρόβλημα είναι ότι η ώρα που δείχνει είναι 3 ώρες πίσω. Κάποιος θα πει γιατί δεν διορθώνεις την ώρα από το admin του joomla. Αυτό το έχω κάνει. Αν πχ το ίδιο άρθρο το βάλω να φαίνεται στην αρχική με ώρα (που το δείχνει το core component) θα δείχνει 20.03 και με το προβληματικό module 17.03!

Ο κωδικός είναι ο παρακάτω και ψάχνω πως θα μπορέσω να προσθέσω +3 ώρες στο Output. Έκανα αρκετές δοκιμές διαβάζοντας και το site της php Για την ώρα αλλά τπτ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κώδικας: Επιλογή όλων

			<?php
			$creation_date = strftime&#40;'%H&#58;%M', strtotime&#40;$row->created&#41; &#41;;
	  			echo '<span class="date1">'.$creation_date.'&nbsp;&nbsp;';
				echo '<a title="'.strip_tags&#40;$row->introtext&#41;.'" href="'.$link.'">';
	  			echo $row->title.'</a></span>';
	  		echo '</li>';

			$i++;
  		&#125;
  		echo '</ul></div>';
	&#125;
	
	echo '<p />';
	
	
?>

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με php ώρα - Λογικά απλό αλλά...

Δημοσίευση από vassilism » 26 Σεπ 2008 01:15

2 απορίες!
Αυτό το module τι ακριβώς κάνει?
Αν κατάλαβα καλά σου ταξινομεί τα άρθρα με βάση την ημερομηνία καταχώρησης?
Αν είναι έτσι, για ποιο λόγο έχεις βάλει module αφού έτσι και αλλιώς γίνετε αυτό.
Επίσης κάτι άλλο.
Στο Global Configuration και στην καρτέλα Locale τι έχεις επιλέξει στο Time Offset?

DTSIODO
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 29 Μαρ 2006 20:11

Πρόβλημα με php ώρα - Λογικά απλό αλλά...

Δημοσίευση από DTSIODO » 26 Σεπ 2008 01:43

Στο timke offset έχω επιλέξει +3 αλλά για κάποιον λόγο αυτό το Module "δεν ακούει" - όλες οι άλλες ώρες στο site είναι οκ.

Σχετικά με το γιατί δεν επιλέγω το default module του joomla, όπως πιθανώς θα δεις αν κάνεις Install το συγκεκριμένο module (mod_breakingnews) έχει κάποιες δυνατότες παραπάνω που θέλω να χρησιμοποιήσω.

Άβαταρ μέλους
MaZz
Script Master
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 19:41
Τοποθεσία: Beyond the dark sun
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με php ώρα - Λογικά απλό αλλά...

Δημοσίευση από MaZz » 26 Σεπ 2008 15:45

Άλλαξε τη 2η γραμμή με αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$creation_date = strftime&#40;'%H&#58;%M', strtotime&#40;$row->created&#41; + 60 * 60 * 3 &#41;;
If nothing in the world can change our children will inherit nothing.

DTSIODO
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 29 Μαρ 2006 20:11

Πρόβλημα με php ώρα - Λογικά απλό αλλά...

Δημοσίευση από DTSIODO » 26 Σεπ 2008 19:07

Thanks a lot! Δούλευει, είχα προσπαθήσει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο αλλά έκανα λάθος στο συνακτικό...

Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες