προβλημα με tv tuner!!!

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
webnikiforos
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 03 Σεπ 2008 12:54
Επικοινωνία:

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από webnikiforos » 29 Σεπ 2008 14:27

Γεια σας.. μολις πηρα ενα tv tuner για το pc μου. Πηρα το toshiba usb hybrid tv tuner. το εγκατεστησα κανονικα αλλα δεν εχω καθολου σημααααα!!! κ δεν βλεπω τιποτα οπως ειναι λογικο.. τι να κανω;;; εχετε καμια ιδεα;;; :( :(

Άβαταρ μέλους
dimmis
Δημοσιεύσεις: 162
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2007 20:37
Επικοινωνία:

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από dimmis » 29 Σεπ 2008 16:08

Απο κεραία είσαι εντάξει? Είναι δοκιμασμένη σε κανονική συσκευή τηλεόρασης? Την συσκευή την αναγνώρισαν κανονικά τα windows? Υπάρχει κανένα κίτρινο ειδοποιητικό στο υλικό/διαχείριση συσκευών?

webnikiforos
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 03 Σεπ 2008 12:54
Επικοινωνία:

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από webnikiforos » 29 Σεπ 2008 16:10

ολα καλα ειναι.. βρηκε σημα.. εκανε και search, βρηκε καναλια αλλα εχω μονο ηχο.. δεν εχω εικονα!!! δεν ξερω τι να πατησω για να μου δωσει και εικονα!! :evil:

Άβαταρ μέλους
dimmis
Δημοσιεύσεις: 162
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2007 20:37
Επικοινωνία:

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από dimmis » 29 Σεπ 2008 16:13

Εχω πετύχει περιπτώσεις σε hybrid που μπερδευουν το αναλογικό με το ψηφιακό tuner και το παθαίνουν αυτό. Δες στίς ρυθμίσεις, τι κανάλια βρήκε και με ποιό tuner προσπαθεί να ου δείξει εικόνα. Την ώρα του search/scan είχες εικόνα?

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από dimsis » 29 Σεπ 2008 18:44

Έχεις βάλει PAL-B αντί για secam κλπ;;

webnikiforos
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 03 Σεπ 2008 12:54
Επικοινωνία:

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από webnikiforos » 29 Σεπ 2008 20:45

στην καρτελα sourse παταω antenna analog capture, εχει επισης τις επιλογες cable analog capture και digital DVB-T BDA digital tuner, μετα στην καρτελα channels παταω device select antenna kai search. κ περιμενω να φτασει 100% κ μου εχει καναλια.. αλλα μονο ηχο. τα αλλαζω αλλα ακουω μονο.. μετα απο ενα restart sto pc ανοιξα παλι και μου εβγαλε για λιγο και εικονα! αλλα μετα απο 2 λεπτα την εχασα τελειως.. τι δεν κανω σωστα;; τι μου διαφευγει;;

Άβαταρ μέλους
netrriper
Δημοσιεύσεις: 189
Εγγραφή: 10 Δεκ 2004 10:50
Επικοινωνία:

προβλημα με tv tuner!!!

Δημοσίευση από netrriper » 29 Σεπ 2008 21:59

Aν εχεις εγκατεστημενα direct show φιλτρα (FFMPEG κτλ) κανε τα unistall και ξανα δοκιμασε.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες