Dev C++, CMD

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spaniol
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 15 Δεκ 2007 10:04
Τοποθεσία: Thessaloniki

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από spaniol » 02 Οκτ 2008 10:59

Γεία σας, έχω το εξής πρόβλημα με το Dev, γράφω ένα πρόγραμμα το κάνω compile δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα αλλά δεν μου το τρέχει, δηλαδή δεν σηκώνεται (δεν ανοίγει) για να δω τι εκτυπώνει στην οθόνη.

Άβαταρ μέλους
PixelDog
Δημοσιεύσεις: 435
Εγγραφή: 16 Σεπ 2008 17:19

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από PixelDog » 02 Οκτ 2008 13:02

αμα δεν βαλεις το κωδικα δεν νομιζω να σε βοηθησει καποιος :wink:
I Hate My Notepad

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από dva_dev » 02 Οκτ 2008 13:30

Μόνο compile δεν φτάνει, χρειάζεται και link για να φτιαχτεί το εκτελέσιμο (που θα τρέξει). Το κάνει;

Άβαταρ μέλους
spaniol
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 15 Δεκ 2007 10:04
Τοποθεσία: Thessaloniki

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από spaniol » 02 Οκτ 2008 14:00

e.g my code o kodikas den nomizw na exei provlima alla kati me ti dev h to cmd.

// operating with variables

#include <iostream>
using namespace std;

int main ()
{
// declaring variables:
int a, b;
int result;

// process:
a = 5;
b = 2;
a = a + 1;
result = a - b;

// print out the result:
cout << result;

// terminate the program:
return 0;
}

Άβαταρ μέλους
Kainourios
Ruby Moderator
Δημοσιεύσεις: 504
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 16:20
Τοποθεσία: Κορυδαλλός
Επικοινωνία:

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από Kainourios » 02 Οκτ 2008 14:47

Γράψε system("pause"); πριν το return 0;. Μόλις το τρέξει τερματίζεται αμέσως και δε προλαβαίνεις να δεις τι εμφανίζει στην οθόνη.

Christos75
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Φεβ 2008 00:16
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από Christos75 » 05 Ιαν 2009 23:03

Kainourios έγραψε:Γράψε system("pause"); πριν το return 0;. Μόλις το τρέξει τερματίζεται αμέσως και δε προλαβαίνεις να δεις τι εμφανίζει στην οθόνη.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα!
If there's a will there's always a way!!!!!

alex599
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 17 Δεκ 2008 01:11
Τοποθεσία: Πάτρα

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από alex599 » 08 Ιαν 2009 22:14

Επίσης κάνε #include <stdlib.h> όπου ορίζεται η συνάρτηση system εκτός και αν το έχεις ορίσει κατάλληλα ώστε να μην χρειάζεται αυτή η οδηγία.
while(!dead()) ++knowledge;

Άβαταρ μέλους
unreal
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 04 Ιουν 2004 16:12
Τοποθεσία: Inside My Brain!

Dev C++, CMD

Δημοσίευση από unreal » 09 Ιαν 2009 09:49

ή απλα int w; cin>>w ή cin.get();

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες