loading problem

Φτιάξατε κάτι σε flash και θέλετε να μας το παρουσιάσετε; Θέλετε να ακούσετε γνώμες για την νέα σας δημιουργία; Αυτός ο χώρος είναι δικός σας!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

loading problem

Δημοσίευση από p_pan » 04 Οκτ 2008 16:19

hello.... exo ena mikro problima me enan preloader sto flash mou...

ftiaxno 2 scenes....
sto 1 8a ftiajo to loading kai sto allo exo to movie mou...


sto scene kano akribos oti leei mono pou bazo einai ta grammata na anavosbinoun.. kai ston kodika anti na leei

Κώδικας: Επιλογή όλων

ifFrameLoaded ("end") {
gotoAndPlay ("start");
}
leei:

Κώδικας: Επιλογή όλων

ifFrameLoaded ("end") {
gotoAndPlay (3);
}
omos den leei na doulecei...
mporei na pesei ena help gt den mporo na bro akri...

sto scene 2 exo kanei oti xriazete tou exo balei to

Κώδικας: Επιλογή όλων

stop();
pou 8elei ola kople....

auto pou m kanei einai mia aspri o8oni xoris na proxoraei xoris tpt............

sas bazo kai to arxeio na deite ti paizei..
Συνημμένα
load.rar
(4.48 KiB) Μεταφορτώθηκε 487 φορές
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

loading problem

Δημοσίευση από Garakatsamol » 04 Οκτ 2008 17:39

επειδή έχεις μπερδευτεί πολύ με τις σκηνές (γενικώς τις αποφεύγουμε) κάνε το εξής για έναν απλό preloader σαν αυτόν που θέλεις. Στο πρώτο frame βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

stop();
this.onEnterFrame = function() {
	var loading = getBytesLoaded();
	var total = getBytesTotal();
	
	if (loading>=total) {
		gotoAndStop("start"); //  ή gotoAndPlay
		delete this.onEnterFrame;
	}
};
Και δώσε label start στο frame που ξεκινάνε τα υπόλοιπα.
Στο πρώτο frame μπορείς να βάλεις και τα γράμματα που αναβοσβήνουν.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

loading problem

Δημοσίευση από p_pan » 04 Οκτ 2008 18:49

pos 8a to balo to label....?
den mporo anti gia

Κώδικας: Επιλογή όλων

gotoAndStop("start");
na balo

Κώδικας: Επιλογή όλων

gotoAndStop(x);
opou x = me to analogo frame pou 8eloume??
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

loading problem

Δημοσίευση από Garakatsamol » 04 Οκτ 2008 18:57

το Label μπορείς να το βάλεις έχοντας επιλεγμένο το frame, πας κάτω στα properties εκεί που λέει frame label.


na balo
κώδικας:
gotoAndStop(x);

opou x = me to analogo frame pou 8eloume??
Φυσικά και μπορείς να βάλεις στην εντολή τον αριθμό του frame

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

loading problem

Δημοσίευση από p_pan » 04 Οκτ 2008 19:01

loipon to dokimasa me to noumero alla mataia.. otan kano to test gia na do an 8a trejei den kanei tpt apla meni aspri selida xoris na me pigainei sto frame pou exo balei.... oute dixnei kan auto pou exo balei san epilogi osoi ora 8a fortonei... den jero ti 8a kano.. mporei na ftiajeis ena mikro paradigma mipos kano kati la8os...
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

loading problem

Δημοσίευση από p_pan » 04 Οκτ 2008 19:15

loipon to dokimasa.... kai exo kapoia problimata.... eftiaja ena kainourgio arxio sto opoio douleuei teleia....

omos sto diko m arxeio...
ginete to ejis.... to text pou exo balei na anabosbinei kai na leei "loading" den anabei apo tin arxi... anabei peripou stin mesi...

alla kata ta alla douleuei mia xara.... den mporo na katalabo ti ftaei..!!?!??!?!????!?!?!?
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

loading problem

Δημοσίευση από Garakatsamol » 04 Οκτ 2008 19:40

για δες αυτό
Συνημμένα
preloadertest.zip
(147.42 KiB) Μεταφορτώθηκε 479 φορές

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

loading problem

Δημοσίευση από p_pan » 04 Οκτ 2008 19:55

euxaristo...
loipon pali to idio ginete kai me to diko sou kai me ena allo pou exei kai mpara pou na dixnei to poso exei fortosei...

alla pali arxizei meta to 60%.. den mporo na katalabo gt to kanei auto mono sto diko mou movie.... an ftiajo ena kainourgio den to kanei....
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash δημιουργίες & γνώμες”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες