Πρόβλημα με Ελληνικά σε φόρμα επικοινωνίας.

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Ελληνικά σε φόρμα επικοινωνίας.

Δημοσίευση από takis1985 » 11 Οκτ 2008 19:32

Γεια χαρά.
Έχω μια φόρμα επικοινωνίας εδώ : http://www.plomarion.com/newmembers.html
Όταν κάποιος στειλει μύνημα μου έρχονται "κινέζικα". Τι πρέπει να αλάξω για να έρχονται σωστά;

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Πρόβλημα με Ελληνικά σε φόρμα επικοινωνίας.

Δημοσίευση από billt » 11 Οκτ 2008 20:07

sto mailer.php vale panw panw

Κώδικας: Επιλογή όλων

header('content-type: text/html; charset=iso-8859-7');
ή με headers στην εντολή mail()

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Ελληνικά σε φόρμα επικοινωνίας.

Δημοσίευση από takis1985 » 11 Οκτ 2008 20:18

Ποτ ακριβώς πρέπει να το βάλω, o κώδικα είναι αυτός :
<html>


<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">


<meta http-equiv="Refresh" content="5; url=http://www.plomarion.com/">


<title>Αποστολή Φόρμας</title>


</head>





<body>


<?php


if(isset($_POST['submit'])) {





$to = "info@plomaricity.gr";


$subject = "Φόρμα επικοινωνίας";


$name_field = $_POST['name'];


$phone_field = $_POST['phone'];


$email_field = $_POST['email'];


$message = $_POST['message'];





$body = "\n Από: $name_field\n E-Mail: $email_field\n Τηλέφωνο: $phone_field\n Μήνυμα: $message";





echo "Η φόρμα στάλθηκε στο $to!";


mail($to, $subject, $body);





} else {





echo "blarg!";





}


?>


</body>


</html>

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Πρόβλημα με Ελληνικά σε φόρμα επικοινωνίας.

Δημοσίευση από billt » 11 Οκτ 2008 21:18

takis1985 έγραψε:Ποτ ακριβώς πρέπει να το βάλω, o κώδικα είναι αυτός :
<html>


<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">


<meta http-equiv="Refresh" content="5; url=http://www.plomarion.com/">


<title>Αποστολή Φόρμας</title>


</head>





<body>


<?php


if(isset($_POST['submit'])) {





$to = "info@plomaricity.gr";


$subject = "Φόρμα επικοινωνίας";


$name_field = $_POST['name'];


$phone_field = $_POST['phone'];


$email_field = $_POST['email'];


$message = $_POST['message'];

$headers .="MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .="Content-type: text/html; charset=iso-8859-7; \r\n";
$headers .="Content-Transfer-Encoding: 8bit\r\n\r\n";




$body = "\n Από: $name_field\n E-Mail: $email_field\n Τηλέφωνο: $phone_field\n Μήνυμα: $message";





echo "Η φόρμα στάλθηκε στο $to!";


mail($to, $subject, $body,$headers);





} else {





echo "blarg!";





}


?>


</body>


</html>

ewigkeit
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 26 Μάιος 2008 17:15

Πρόβλημα με Ελληνικά σε φόρμα επικοινωνίας.

Δημοσίευση από ewigkeit » 11 Φεβ 2009 21:01

takis1985 έγραψε:Γεια χαρά.
Έχω μια φόρμα επικοινωνίας εδώ : http://www.plomarion.com/newmembers.html
Όταν κάποιος στειλει μύνημα μου έρχονται "κινέζικα". Τι πρέπει να αλάξω για να έρχονται σωστά;
Αχ αχ!!!!
Φορμα επικοινωνιας χωρις validation βρε αδερφε?
Μπορει καποιος απλα να παταει Αποστολή και να σου ερχονται κενα πεδια!

Πανε tag inspector (υποθέτω δουλευεις dreamweaver),και βάλε onclick validate form,να ειναι τα πεδια που θέλεις απαιτουμενα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης