flash selida

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
jpalks
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 04 Δεκ 2007 02:27

flash selida

Δημοσίευση από jpalks » 13 Οκτ 2008 22:18

Gia sas tha ithela na rotiso to eksis:

exo etoima 2 flash site ta opoia thelo na ta xrisimopoiiso se 2 magazia antistixa
i dieuthinsi tis istoselidas tha einai i idia k gia ta 2 magazia i eponymia einai i idia
to erotima einai ginete me mia 3 selida flash pou tha anoigei na mou exei menou p.x
aristera eisodos sto ena magazi opou k tha anoigei to ena flash site k deksia eisodos tou allou k tha anigei to allo flash site

me liga logia ginete na sindethoun ta 3 flash site mazi k pos?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash selida

Δημοσίευση από vassilism » 13 Οκτ 2008 22:44

Η πρώτη σελίδα που θα σου ανοίγει θα είναι η index.
Σε αυτήν θα βάλεις 3 link προς τις άλλες σελίδες.
Τώρα με ποιόν τρόπο θα το κάνεις είναι δικό σου θέμα.
Μπορείς να βάλεις π.χ το κάθε site σε διαφορετικό φάκελο.
Μπορείς επίσης να φτιάξεις και από ένα subdomain για το κάθε site.
Μπορείς και να βάλεις όλα τα αρχεία χύμα.
Οπότε επιλέγεις την δομή που σε βολεύει καλύτερα.

jpalks
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 04 Δεκ 2007 02:27

flash selida

Δημοσίευση από jpalks » 13 Οκτ 2008 22:56

ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν ξερω με ποιο τροπο θα το κανω κ πωσ θα το κανω αθτο με τι θα το δημιουργησω με ποιο προγραμμα ? θα μπορεσεισ να με βοηθησεισ δεν κατεχω κ πολλα!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

flash selida

Δημοσίευση από vassilism » 13 Οκτ 2008 23:59

Ξεκίνα βάζοντας το κάθε site σε φάκελο.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Φάκελος 1>Site 1
φάκελος 2>Site 2
φάκελος 3>Site 3
Μέτα φτιάξε μια σελίδα html και δώσε της όνομα index
Σε αυτήν την σελίδα βάλε 3 link

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href=" Φάκελος 1">Site 1</a>
<a href=" Φάκελος 2">Site 2</a>
<a href=" Φάκελος 3">Site 3</a>

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

flash selida

Δημοσίευση από Basilakis » 15 Οκτ 2008 09:13

Θέλεις να συνδέσεις SWF αρχεία;

jpalks
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 04 Δεκ 2007 02:27

flash selida

Δημοσίευση από jpalks » 15 Οκτ 2008 12:30

ναι εχω 2 σελιδες φλασ
θελω μια 3 ιντρο που θα ειναι η αρχικη με μια εικονα π.χ κ μουσικη οπου να εχει 2 λινκσ προσ τις σελιδες δεν ξερω κ πολλα απο σελιδες κ εχω χασει την μπαλα

και κατι αλλο οι φλασ σελιδες που εχω ειναι ετοιμες απο το διαδυκτιο τις περναω στο macromedia flash για να κανω τις αλλαγες που θελω αλλα δε βγαζω ακρη αφου κανω τις αλλαγες μολις το τρεχω δεν το διχνει σωστα ξερεισ μηπως κ γιαυτο?
ευχαρηστω!
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες