[Solved] Script ώρας

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από manolism » 21 Οκτ 2008 16:56

Ψάχνω να βρω ένα script που να εμφανίζει σε μία γραμμή την ώρα της Ελλάδας από και αν μπαίνει ο άλλος.

Δεν θέλω την ώρα του server.

Δεν ξέρω αν θα είναι με javascript ή php.

Καμμία γνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manolism την 22 Οκτ 2008 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από EneMe » 21 Οκτ 2008 17:06

Aν δεν παίρνει την ώρα από τον server, από πού θα την παίρνει;

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από manolism » 21 Οκτ 2008 17:07

Έλα μου ντε; :D

Με κάποιο τρόπο νομίζω ότι υπολογίζει την ώρα του server και την τοπική ώρα μέσω UTC

Δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
PixelDog
Δημοσιεύσεις: 435
Εγγραφή: 16 Σεπ 2008 17:19

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από PixelDog » 21 Οκτ 2008 17:18

μπορεις με javascript με την μεθοδο"getTimezoneOoffset()" θα παρεις την διαφορα ωρας σε λεπτα απο την ωρα GΜΤ με βαση την τοπικη ωρα του επισκεπτη και αναλογως να προσθεσεις ή να αφερεσεις 2ωρες(λογω του Αthens +2hour GMT)

μπορει να υπαρχει και αλλος τροπος παντως με βαση την GΜΤ θα το κανεις
I Hate My Notepad

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από manolism » 21 Οκτ 2008 17:24

Αυτό ρώτησα. Πως θα το κάνω αυτό;

Δεν έχω ιδέα από javascript


Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από manolism » 22 Οκτ 2008 17:12

Μάλλον είναι το πρώτο link Βασίλη αλλά πρέπει και να το τεστάρω.

Κάποιος πρέπει να το δει από άλλη χώρα.

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 22 Οκτ 2008 17:51

episis an perneis me php thn ora server afth tha einai statherh ....
px

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo date('h:i:s A');
vlepeis ti ora epistrefei kai diorthoneis me mktime

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από manolism » 22 Οκτ 2008 23:39

Η λύση είναι αυτή που έδωσε ο Basilakisweb στο παρακάτω link:

http://javascript.about.com/library/bltime1.htm

Τεσταρίστηκε από μία ψυχή στην Αγγλία :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: και δουλεύει.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από Basilakis » 23 Οκτ 2008 04:46

cheers then :D:D


Άβαταρ μέλους
aingel
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 28 Απρ 2008 21:11
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από aingel » 19 Νοέμ 2008 20:44

Κατι τεεοιο σου κανει ?
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--

document.write(" " )

// -->

// Array of day names
var dayNames = new Array("Sunday","Monday","Tuesday","Wednesday","Thursday","Friday","Saturday");

var monthNames = new Array("January","February","March","April","May","June","July",
"August","September","October","November","December");

var dt = new Date();
var y = dt.getYear();

// Y2K compliant
if (y < 1000) y +=1900;

document.write( dayNames[dt.getDay()] + " "+ dt.getDate() + " " + monthNames[dt.getMonth()] + " " + y);
// -->

</script>

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

[Solved] Script ώρας

Δημοσίευση από Basilakis » 19 Νοέμ 2008 20:56

Κώδικας: Επιλογή όλων

 
// Y2K compliant
if &#40;y < 1000&#41; y +=1900;
 
Hehe, kairo eixa na to dw kai me comments mesa, hehehe :D

Ahhh wraies meres "panikou" ekeini tin periodo eixame... :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες