Aπορία με Id form

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Aπορία με Id form

Δημοσίευση από antonis_ath » 23 Οκτ 2008 12:15

Hello!!!
Eχώ φαέι ενα μεγάλο σκάλωμα σε μια φόρμα για ένα update που έχω κάνει.
Σε μένα εδώ τοπικά παίζει και όταν το ανεβάζω λέει οτι οκ δούλεψε αλλά τελικά τίποτα δεν έχει κάνει.
Απο τι είδα χάνει το id, αν βάλω το Id σε textarea και το περάσω με post παίζει αλλά γιατί?Σε μένα εδώ πως παίζει όπως το βλέπετε και οταν το ανεβάζω όχι? :evil:
Τι κάνω λάθος??? :-?

Κώδικας: Επιλογή όλων

if(isset($_POST['Submit']))
{
$id = $_GET['id'];
$name=$_POST['name'];
$lastname=$_POST['lastname'];
$telephone=$_POST['telephone'];
$email=$_POST['email'];
$institution=$_POST['institution'];
$username=$_POST['username'];
$password=md5($_POST['password']);
$query="UPDATE users SET name='$name', lastname='$lastname', telephone='$telephone' ,email='$email', institution='$institution', username='$username', password=md5('$password') where id='$id'";


$result=mysql_query($query,$mysql);
if(!$result)
{
echo"Yπήρξε λάθος κατά την ενημέρωση.";
}
else
{
echo"Η ενημέρωση εγινε επιτυχώς";

}
exit;		
}

<?
	$id = $_GET&#91;'id'&#93;;
$query="select * from users where id='$id'";
 $result=mysql_query&#40;$query,$mysql&#41;;
  $num_results=mysql_num_rows&#40;$result&#41;;
$row=mysql_fetch_array&#40;$result&#41;;
?>
<form name="form" method="post" action=<? echo $PHP_SELF ?> >
<table>
<tr>
<tr><td>Oνομα</td><td  bgcolor="#B2B2B2"><textarea cols="20" rows="1" name="name"><? echo $row&#91;'name'&#93;?></textarea></a></font></td></tr>
<tr><td>Επωνυμο</td><td bgcolor='#B2B2B2' ><font face='verdana'  size='2px' bgcolor='#0066FF' color="#999999"><textarea cols="20" rows="1"  name="lastname"><? echo  $row&#91;'lastname'&#93; ?></textarea> </a></font></td></tr>
<tr><td>Tηλέφωνο</td><td bgcolor='#B2B2B2'><font face='verdana' size='2px' bgcolor='#0066FF'><textarea cols="20" rows="1" name="telephone"><? echo $row&#91;'telephone'&#93; ?></textarea></a></font></td><tr>
<tr><td>e-mail</td><td bgcolor='#B2B2B2'><font face='verdana' size='2px' bgcolor='#B2B2B2'><textarea cols="20" rows="1" name="email"><? echo $row&#91;'email'&#93; ?></textarea> </a></font></td></tr>
<tr><td>Eκπαιδευτικό Ιδρυμα</td><td bgcolor='#B2B2B2'><font face='verdana' size='2px' bgcolor='#B2B2B2'><textarea cols="20" rows="1" name="institution"><? echo  $row&#91;'institution'&#93; ?></textarea></a></font></td></tr>
   <tr><td>Username</td><td><textarea cols="20" rows="1" name="username"><? echo $row&#91;'username'&#93; ?></textarea></td></tr>
   <tr><td>Password</td><td><textarea cols="20" rows="2" name="password"><? echo $row&#91;'password'&#93; ?></textarea></td></tr>
   </table>
     <input name="Submit" type="submit"  value="Ενημέρωση"></input>
   
   </form>

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Aπορία με Id form

Δημοσίευση από korgr » 23 Οκτ 2008 13:51

sorry αλλά δεν βλέπω πουθενά στη φόρμα να περνάς το id
πρέπει να προσθέσεις πριν το submit button κάτι του στυλ:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="hidden" name="id" value="<?=&#40;$id&#41;;?>">
kκαι φυσικά να περιμένεις το id με POST και όχι με GET που το περιμένεις τώρα...

antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Aπορία με Id form

Δημοσίευση από antonis_ath » 23 Οκτ 2008 15:43

Nαι έχεις δίκιο προσπαθούσα να το περάσω αλλίως το id και δεν πέρναγε.
Παρολαυτά με τον κώδικα απο πάνω εδώ σε μένα παίζει το κάνει το update το βλέπω και εκεί που βλέπω του χρήστες μετά το update και στο phpmyadmin.
Aυτό δεν μπορώ να καταλάβω.[/img]

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες