Προβλημα με unlink

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Προβλημα με unlink

Δημοσίευση από antonis_ath » 31 Οκτ 2008 12:49

Kαλημέρα!!!
Εχω σκαλώσει με την unlink και δεν μπορώ να ξεκολλήσω έχω δοκιμάσει ότι μπορουσα αλλά λυση δεν βρήκα.
Εκεί που διαχείριζωμαι κάποια link που αντισχοίχουν σε κάποια pdf έχω βάλει και την επιλογή για διαγραφή.
Πέρνω το id εκτελώ ενα query πέρνω το όνομα του αρχείου και μέτα κάνω αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

 $result1 = mysql_query($query1, $mysql);
  $num_results=mysql_num_rows($result1);
 $row=mysql_fetch_array($result1);
 $fname=$row['fname'];
unlink('../correct/$fname');
echo $fname;
Αλλά τίποτα.
Eχω δοκιμάσει πολλά πράγματα και το path που το έχω στη βάση να μην το βάζω ετσι δηλαδη όπως φένεται παραπάνω αλλά μεσα σε μία μεταβλητή $path=$row['path']; και προσπάθησα να κάνω και αλλα πράγματα αλλά τίποτα.
Εβαλα και σε ένα αρχείο μόνο την εντολή πχ

Κώδικας: Επιλογή όλων

unlink('../correct/lala.pdf');
Ετσι έπαιξε άρα πρόβλημα με δικαιώματα δεν έχω άλλα όταν το βάζω στο αρχίκο script
έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

unlink('../correct/$fname'); 
Δεν παίζει, έχω βάλει και ένα echo $fname να είμαι σιγουρος ότι παίρνει τό σωστό όνομα κάθε φορά η μεταβλητή.Εχετε καμια ιδεία τι μπορεί να κάνω λάθος?
:-?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Προβλημα με unlink

Δημοσίευση από greekbytes » 31 Οκτ 2008 13:32

Δοκίμασε και έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

unlink("../correct/" . $fname);

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Προβλημα με unlink

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 31 Οκτ 2008 13:33

Κώδικας: Επιλογή όλων

unlink("../correct/$fname");
h

Κώδικας: Επιλογή όλων

unlink('../correct/'.$fname);
edit: me prolave kapoios nomizo :p

antonis_ath
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007 07:56

Προβλημα με unlink

Δημοσίευση από antonis_ath » 31 Οκτ 2008 20:29

Mπά!Τίποτα!Παράξενο μου φένεται..Θα το ψάξω κιαλο και θα σας πώ.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Προβλημα με unlink

Δημοσίευση από korgr » 31 Οκτ 2008 23:09

Δοκίμασε να αναθέσεις όλο το filename σε μεταβλητή πρώτα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$fileToDelete = '../correct/'.$fname;
unlink($fileToDelete);

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

Προβλημα με unlink

Δημοσίευση από papatzas » 01 Νοέμ 2008 20:24

δώσε μας και το $query1 , να δούμε τι τραβάς...
:-)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες