λίγο βοήθεια σε flash

Φτιάξατε κάτι σε flash και θέλετε να μας το παρουσιάσετε; Θέλετε να ακούσετε γνώμες για την νέα σας δημιουργία; Αυτός ο χώρος είναι δικός σας!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 06 Νοέμ 2008 13:24

Παιδιά για σας μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θέλω σε flash σελίδα να εμφανίζεται html περιεχόμενο δεν ξέρω εάν καταλάβατε είμαι και λίγο μάλλον πολύ άσχετος

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 06 Νοέμ 2008 13:41

Συγγνώμη που ξαναγράφω μα νομίζω ότι δεν έγινα κατανοητός
αυτό που θέλω είναι έχω ένα html που επάνω είναι
το Windows Media Player και θέλω μόλις ανοίγει η σελίδα
που είναι από flash να εμφανίζεται μέσα στην σελίδα
όχι popup δεν ξέρω εάν τα είπα καλά και
καταλάβατε :(

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από EneMe » 06 Νοέμ 2008 16:05

Θέλεις μέσα στο flash να "τρέχει" html γενικά ή απλά να εμφανίζεται μέσα στο flash ο windows media player;

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 06 Νοέμ 2008 16:21

εάν γίνετε και τα 2 και εγώ να διαλέξω πιο τεργιαζι στην περίπτωση μου

νάσε καλά σε ευχάριστο

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από EneMe » 06 Νοέμ 2008 16:27

Δεν νομίζω ότι γίνεται... Ίσως κάνω και λάθος...

Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιον media player σε flash;

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 06 Νοέμ 2008 16:37

έχω player σε flash μα θέλει πολύ δουλειά έχω χιλιάδες ρεμπέτικα τραγούδια και πρέπει να τα γράψω σε xml λίστα ένα ένα

ενώ με το Windows Media Player κανεις μια pl m3u και τελειωσε πιο πάνω διάβασα

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

το αντίθετο δεν μπορεί να γίνει δηλαδή

Πως τοποθετούμε μια HTML σελίδα σε ένα Flash movie μέσα

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 07 Νοέμ 2008 17:10

Συγγνώμη που ξαναγράφω

μα δώστε μου μια απάντηση ρε παιδιά
εάν γίνετε η όχι σας παρακαλώ

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 07 Νοέμ 2008 18:10

nop alla exo tropo me to pspad ... pou proxeira pou to eida nomizo vgenei ...
anikse to m3u ...
kai look sto menou edit - lines Manipulation
look ligo kai ta macro ....
tropopoihse to kai kane save as ... xml

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από dimsis » 07 Νοέμ 2008 18:40

Γιατί δεν κάνεις το άλλο;

Έναρξη > εκτέλεση > cmd (enter)
cd φάκελοΜεΡεμπέτικα (enter)
dir /b/s >lista.txt

Κάνε edit την λίστα και μαζικό replace για να βάλεις ότι χρειάζεται σε κάθε γραμμή το XML αρχείο που σου λένε και τα παιδιά...
Αν σου φαίνεται ζόρικο, ανέβασε εδώ τη λίστα (rar ή zip) και πως είναι η σύνταξη του XML που θέλεις και στο κάνω στα γρήγορα...

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 08 Νοέμ 2008 18:21

Εάν κατάλαβα καλά θέλεις την λίστα
με τις ονομασίες τον τραγουδιών και το xml

δηλαδή όλα ας πούμε τα cd θα είναι γραμμένα σε μια λίστα xml


παιδιά μην με παρεξηγείτε είμαι άσχετος πολύ μα έχω
κάνει πολύ ωραία σελίδα με flash την παιδεύω 7 μήνες
διαβάζω και φτιάχνω θα την ανεβάσω μόλις την τελειώσω
με τα τραγούδια

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από dimsis » 09 Νοέμ 2008 22:09

Χμ.... θα στο κάνω πιο απλό, κάτσε να φτιάξω κάτι σε vb στα γρήγορα και στο ανεβάζω.
Μπορείς να μου πεις ποιον FLASH Player χρησιμοποιείς και σε τι μορφή θέλει το XML αρχείο του; είναι κάποιος δωρεάν flash mp3 player που μπορώ να κατεβάσω από κάπου;

Με ένα γρήγορο search βρήκα αυτόν:
http://www.flashmo.com/preview/flashmo_ ... player_xml

Κατέβασε το παρακάτω, τρέξτο, διάλεξε το δίσκο και τον φάκελο με τα mp3 σου, και κάνε κλικ στο GO. Θα σου φτιάξει στο C: ένα αρχείο flashmo_songs.xml που θα περιέχει όλα τα αρχεία mp3 από το φάκελο που διάλεξες και τους υποφακέλους του.
Συνημμένα
mp3_xml_maker.JPG
Screenshot του mp3 xml maker
mp3_xml_maker.rar
Κατέβασε το, αποσυμπίεσε το και τρέξτο στο φάκελο με τα mp3 σου
(4.53 KiB) Μεταφορτώθηκε 664 φορές

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 10 Νοέμ 2008 11:13

Αγαπητέ φιλε για σου δεν ξέρω τι να πω μεγάλη η hari
σου που ασχολείσαι μαζί μου πάντως ευχάριστο είσαι
πολύ καλός..λοιπόν πολύ καλο αυτό που μου έστειλες μα
δεν τεργιαζι με το xml που έχω στο player
πρέπει να κάνω μερικές αλλαγές το δικώμου είναι αυτό



<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<player showDisplay="yes" showPlaylist="yes" autoStart="yes">


<track path ="thelw aponi kardia.mp3" title ="thelw aponi kardia"/>

<track path ="thelw aponi kardia.mp3" title ="thelw aponi kardia"/>

</player>
------------------------------------------------------------------
και αυτό που μου έστειλες εσύ πολύ καλο και γρήγορο εάν
μπορούσε να γίνει αλλαγή να τα βγάζει τα xml σαν αυτό που
έχω εγώ θα ήτανε πολύ καλά για μένα
μα για πέσμου εσύ το έκανες αυτό
----------------------------------------------------------------


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<songs>
<song filename="ANTREATOS KRATA KARDOULA MOU.mp3" track="" artist="" album="" />
<song filename="ANTRIKOPOULOS ELA AGAPH MOU.mp3" track="" artist="" album="" />

</songs>

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 10 Νοέμ 2008 11:55

Έχω ακόμα ένα mp3 player που έχει πολύ πιο εύκολο xml

αυτό εδώ

<?xml version="1.0"?>
<list>
<url1>tamer.mp3</url1>
<url1>amr.mp3</url1>

</list>

μα εγώ θα προτιμούσα το πρώτο σε γενική ανάλυση
και τα 2 μου κάνουν μα το πρώτο βγάζει από κάτω
και playlist που διαλέγεις από μονο σου πιο τραγούδι
να ακούσεις

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από dimsis » 10 Νοέμ 2008 16:26

ΟΚ το απογευματάκι που θα'μαι σπίτι που έχω τον κώδικα, θα στο στρώσω και θα το ξανα ανεβάσω να σου το φτιάχνει βάση των xml που έστειλες.

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

λίγο βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 10 Νοέμ 2008 16:53

Εγώ πάλι δεν ξέρω εάν θα με βρύσης με αυτό που
θα σου ζητήσω εάν μπορείς να μου κανεις 2 και
για τα 2 xml που σου έστειλα...ξέρω με βρίζεις φυσικά
εάν δεν παίρνει πολύ ώρα για να τα φτιάξεις.
και πάλι σε ευχάριστο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash δημιουργίες & γνώμες”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες