Admin/User Διαχωρισμος σε Login

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Admin/User Διαχωρισμος σε Login

Δημοσίευση από loxy » 11 Νοέμ 2008 16:57

Sorry για το 2ο συνεχομενο ποστ,αλλα κανοντας edit το παραπανω δεν επαιζε να δει καποιος τα νεα ερωτηματα... :D



a) Στο "_SESSION[ 'something'] "

to something πρεπει να ειναι πεδιο του πινακα ;

b) Γιατι μ πεταει το παρακατω μηνυμα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\Ptixiaki\index.php:4) in C:\AppServ\www\Ptixiaki\dbConnect.php on line 2
ενω το dbConnect.php ειναι το

Κώδικας: Επιλογή όλων

    <?php  
    session_start&#40;&#41;;  
      
    $dbhost = "localhost";  
    $dbname = "σδφσδφδσ";  
    $dbuser = "root";   
    $dbpassw = "123"; 
      
    mysql_connect&#40;$dbhost, $dbuser, $dbpassw&#41; or die&#40;"MySQL Error&#58; " . mysql_error&#40;&#41;&#41;;  
    mysql_select_db&#40;$dbname&#41; or die&#40;"MySQL Error&#58; " . mysql_error&#40;&#41;&#41;;  
   ?>  
και το index.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<body>
<?php include "dbConnect.php"; ?> 
<link href="index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    ....
    .....
    .....
c) Επισης , στον παρακατω κωδικα ποια ετικετα συνδεεται με το αντιστοιχο πεδιο στη Βαση μου ;

Κώδικας: Επιλογή όλων

<label for="username">Username&#58;</label><input type="text" name="username" id="username" />
Να υποθεσω το " label for " ;

Ι see banned people :oops:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης