Save date from datepicker

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dianikol
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 15:56

Save date from datepicker

Δημοσίευση από dianikol » 11 Νοέμ 2008 00:52

thelw na kanw save se ena pinaka me ena keli tipou datetime
sth forma exw valei ena dateTimePicker kai apo ayto na epilegw tin imerominia kai na kano save sth vasi


row["Date"]= ???????



parakalw voithiste me

johnkommas
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2008 03:57

Save date from datepicker

Δημοσίευση από johnkommas » 17 Νοέμ 2008 04:00

<?php echo date("Y-m-d"); ?>

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες