Πρόβλημα με flash

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από dynoroad » 13 Νοέμ 2008 00:14

καλησπέρα σε όλους... Έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά την τοποθέτηση αρχείου flash σε σελίδα php. Ενώ δημιουργώ κανονικά το αρχείο flash με τις διαστάσεις του κελιού που θέλω να το βάλω, όταν πάω να το εμφανίσω στον mozilla ή στον explorer τότε μου εμφανίζεται μικρότερο απο το κελί.
Προσπάθησα να του αλλάξω διαστάσεις μέσω του κώδικα php αλλά στις άκρες του flash μου εμφανίζονται άσπρες γραμμές.
Μήπως γνωρίζει κανείς τί μπορώ να κάνω ώστε να ταιριάζει ακριβώς το flash με τις διαστάσεις του κελιού που θέλω να το βάλω????

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από korgr » 13 Νοέμ 2008 09:26

Αν με τον όρο κελί εννοείς πως χρησιμοποιείς table φρόντισε στο tag <table> να υπάρχει κάτι ανάλογο με το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table style="margin&#58;0px; padding&#58;0px;">
Κάτι ανάλογο θα χρειαστείς και για <div> πιθανά...

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από dynoroad » 13 Νοέμ 2008 11:43

Συνεχίζει ακόμα το ίδιο πρόβλημα να υπάρχει. Με το που μεγαλώνω δλδ το flash μεγαλώνει και το κελί του πίνακα που το έχω μέσα ενώ τα κενά παραμένουν... Προσπάθησα να το μεγαλώσω με το ποντίκι αλλά πάλι τα ίδια... δηλαδή το πρόβλημα βρίσκεται στο flash.
Έβαλα τον κώδικα που μου είπες korgr αλλά ακόμα τα ίδια. :(

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από korgr » 13 Νοέμ 2008 12:13

Αν ανέβαζες κάπου και ένα δείγμα θα βοηθούσε...
Πάντως αν μεγαλώνεις το Flash είναι εύλογο να μεγαλώνει και το κελί σου για να το χωρέσει!
Αυτά τα λευκά που λες δεν καταλαβαίνω τι είναι. Δοκίμασες και με div αντί για πίνακα; Είναι προτεινόμενος τρόπος:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="margin&#58;0px; padding&#58;0px;">
flash object
</div> 

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από dynoroad » 13 Νοέμ 2008 12:19

Ένα παράδειγμα είναι στο www.aetosgalatsiou.gr/test4.php όπου τρανταχτό παράδειγμα σε αυτά που σας αναφέρω είναι στην δεξιά στήλη το flash με την boutique και στην αριστερή στήλη το flash με τους χορηγούς.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από korgr » 13 Νοέμ 2008 12:48

Φίλε μου το πρώτο που έχω να παρατηρήσω είναι πως κάνεις πολύ κακή χρήση των tables!!!
Πολύ σπαγκέτι κώδικας με row spans και δεν συμμαζεύεται!
Πάντως οι λευκές γραμμές είναι από τα swf σου! Στο flash θα βρεις την λύση για αυτό σου το πρόβλημα! Κάνε ένα zoom στον ff (με Zoom Text Only αποεπιλεγμένο) και θα το δεις καθαρά!

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από dynoroad » 13 Νοέμ 2008 12:50

Σαν λύση για το πρόβλημα με το rowspan τι μπορείς να μου προτείνεις επειδή ορισμένες φορές χάνομαι κ εγώ ο ίδιος ??? :D

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από korgr » 13 Νοέμ 2008 13:45

Όπου μπορείς να χρησιμοποιείς tableless layout και να καταφεύγεις στα tables μόνο αν κάτι είναι σύνθετο και δεν μπορείς να το τοποθετήσεις εύκολα :D

Αν σου είναι δύσκολο αυτό, τότε προσπάθησε να έχεις περισσότερα ένθετα tables από το να έχεις ένα κεντρικό και να βολέψεις τα πάντα στα κελιά αυτού...
ΠΧ
Αν έχεις ένα layout κλασσικό με header + 3στηλο:
1. Ένα table "container" με 1 row 1 col και 100% height και κάθετη στοίχιση top
2. Εκεί μέσα ένα table για header (1 row - 1 col)
3. Από κάτω του άλλο table (1 row - 3 cols) και κάθετη στοίχιση top και στα 3 κελιά

...και πάει λέγοντας

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με flash

Δημοσίευση από dynoroad » 13 Νοέμ 2008 14:02

Σε υπερευχαριστώ korgr ..... Θα αρχίσω απο σήμερα να το αναδιατάσω.... :D :D :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες