pos mporo na grapso ena arxeio sta ellinika?

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dianikol
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 15:56

pos mporo na grapso ena arxeio sta ellinika?

Δημοσίευση από dianikol » 17 Νοέμ 2008 21:00

pos mporo na grapso ena arxeio sta ellinika? exw mia forma kai thelw na antigrapsw apo ena textbox pou periexei elliikous xaraktires se ena arxeio

twra apla mou bgazei erwtimatika

????????

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

pos mporo na grapso ena arxeio sta ellinika?

Δημοσίευση από dt008 » 17 Μαρ 2009 14:07

Αν και έχει περάσει καιρός...

Μια λύση είναι να χρησιμοποιήσεις Unicode όταν κάνεις το write στο αρχείο

π.χ. File.Write(path,text,Encoding.Unicode)

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης