asfaleia se forma

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

asfaleia se forma

Δημοσίευση από p_pan » 19 Νοέμ 2008 17:32

hello...
8a h8ela na rotiso kati..
exo mia forma pou stelnei email..
h selida pou kanei tin apostolh tou mail exei tis ejeis metablites..

Κώδικας: Επιλογή όλων

$name = $_POST[name];
$email = $_POST[email];
8elo na diasfaliso pos h apostolh ginete panta apo tin dikia mou forma kai oxi apo kapoio refresh pou 8a ginete giati auto mporei na ginei tora...

paliotera eixa dei kati paromio edo alla den mporo na to bro...

euxaristo..
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

asfaleia se forma

Δημοσίευση από cherouvim » 19 Νοέμ 2008 18:55


Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

asfaleia se forma

Δημοσίευση από cpulse » 20 Νοέμ 2008 21:46

Βάλε ένα hidden field με το οποίο θα διασφαλίζεις οτι το post έρχεται από κάποιο συγκεκριμένο form. Για να αντιμετωπίσεις το refresh δες και εδώ.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

asfaleia se forma

Δημοσίευση από p_pan » 27 Νοέμ 2008 02:23

na sou po 8a mporousa na balo to hidden field... enan ari8mo gia pradigma hidden=1 kai meta ston code tis formas na ebaza ena if(hidden=1) tote stile tin forma kai mesa ston kodika pou 8a estelne to email na kano mia dilosei tou style $hidden=0 opote an ginotan reload na pigainei se ena else pou na trexei enan javascript code pou na klinei to para8uro..!! ti les 8a doulecei??
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

asfaleia se forma

Δημοσίευση από cpulse » 27 Νοέμ 2008 11:13

Οι μεταβλητές από τις φόρμες είναι μιας χρήσης. Αυτό που λες θα δούλευε μόνο αν το $hidden = 1 ήταν session variable. Αν θες να το πας έτσι τότε καλύτερα ακολούθησε την συμβουλή του cherouvim. Όταν γίνει ένα επιτυχές post, κάνε redirect σε άλλη σελίδα.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

asfaleia se forma

Δημοσίευση από p_pan » 27 Νοέμ 2008 14:04

ok 8a do pos 8a to kano... euxaristo pantos...
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες