Xronosfortosis

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gaucho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2408
Εγγραφή: 22 Δεκ 2002 13:18

Xronosfortosis

Δημοσίευση από gaucho » 19 Μάιος 2003 09:49

Poia sinartisi dinei ton xrono fortosis mias selidas?

Opws emfanizoun ola t anuke katw sto footer?

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

Xronosfortosis

Δημοσίευση από iNDEFiX » 19 Μάιος 2003 12:22

Kalh erothsh. Theteis 2 xronika shmeia... to 1o einai sthn arxh tou script (prin ksekinisei) kai to 2o einai sto telos (afou teliosei). Afereis to 1o xrono apo ton 2o kai vriskeis thn diafora tous. Aftos einai kai o xronos execution enos script. Ena mikro paradigma:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
function getmicrotime&#40;&#41;&#123; 
    list&#40;$usec, $sec&#41; = explode&#40;" ",microtime&#40;&#41;&#41;; 
    return &#40;&#40;float&#41;$usec + &#40;float&#41;$sec&#41;; 
    &#125; 

//Edo arxizei h metrish
$time_start = getmicrotime&#40;&#41;;
    
	//script
	for &#40;$i=0; $i < 1000; $i++&#41;&#123;
   	 echo "Kane mia mpourda $i<br>";
    	&#125;

//edo telionei
$time_end = getmicrotime&#40;&#41;;
$time = $time_end - $time_start;

echo "Ekana tis mpourdes se $time seconds";

?>

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Xronosfortosis

Δημοσίευση από grjava » 20 Μάιος 2003 01:20

Υπάρχει και σε javascript:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HTML>
<HEAD>
<META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253">
<META http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
<TITLE></TITLE>

<script language="Javascript"><!--
var from_time = new Date&#40;&#41;; from_time = from_time.getTime&#40;&#41;; function  show_loading_time&#40;&#41; &#123; var to_time = new Date&#40;&#41;; to_time = to_time.getTime&#40;&#41;; var secs = &#40;to_time - from_time&#41; /1000; document.f.t.value = secs + " δευτερόλεπτα"; &#125;
// --></script>


</HEAD>
<BODY onLoad="show_loading_time&#40;&#41;">

<form name="f" onSubmit="0"><FONT style="font-size &#58; 11px;color &#58; blue;font-family &#58; Verdana;">Για να ολοκληρωθεί αυτή η σελίδα χρειάστηκαν <INPUT size="17" name="t" value="Plz Wait" style="border-width &#58; 0px 0px 0px 0px;font-size &#58; 9px;color &#58; blue;" type="text"></FONT></form>


</BODY>
</HTML>
Το τελευταίο κομμάτι πρέπει να είναι υποχρεωτικά εντελώς τελευταίο :D

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

Xronosfortosis

Δημοσίευση από iNDEFiX » 20 Μάιος 2003 02:48

Nice one :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες