Personal Messages

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Personal Messages

Δημοσίευση από loxy » 18 Δεκ 2008 11:50

@fafos

Οντως , θελει καθαρο μυαλο για να κατσεις μπροστα σε κωδικα.
Υπαρχουν φορες που καποια πραγματα ,μου βγαινουν με τη μια και καποια αλλα ( θεωρητικα πιο ευκολα) μου τρωνε πολυ χρονο , αν δεν εχω καθαρο μυαλο...


turnDustToDot() , λεει ο Korgr. :lol: :lol:

@Banavas Νομιζω ειναι πιο περιπλοκο το θεμα αυτο.
Για λιγες εγγραφες ειναι πολυ λειτουργικο,σκεψου ομως οτι αμα εχει χιλιαδες εγγραφες ειναι αδυνατο αυτο.
Εγω χρησιμοποιω ενα textbox και τραβαω ενα query που ελεγχει αν υπαρχει ο συγκεκριμενος χρηστης , κ αν οχι μου πεταει "Error"...

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Personal Messages

Δημοσίευση από tix-3- » 18 Δεκ 2008 13:59

Η λυση του banavas ειναι λογικη αλλα αν εχεις μερικες χιλιαδες χρηστες αστα να πανε.
Μπορείς να κάνεις ενα autocomplete textbox με ajax και γραφωντας το 1ο,2ο,3ο γραμμα να σου βγαζει επιλογές.
Προφανως στο send message θα κανεις check αν υπαρχει O user και αν δεν υπαρχει θα εμφανίζεις μύνημα λάθους.
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Personal Messages

Δημοσίευση από loxy » 18 Δεκ 2008 15:17

κ.admin ( 8) ) δεν εχω ιδεα απο ajax, και με πιεζει ο χρονος να παραδωσω την πτυχιακη, επομενως θα αρκεστω στη λυση της php.

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Personal Messages

Δημοσίευση από tix-3- » 18 Δεκ 2008 15:28

Δεν χρειαζεται να ξερεις και ιδιαιτερα πολλα.Ετοιμα ειναι ολα με Jquery.
Αλλιως μπορεις να υλοποιησεις οτι εχει κανει και το phpbb.
Δηλαδη ενα find που να πεταει popup και να ψαχνει για το username Που θες.
Αλλα οπως και να χει στο send Θα εχεις check αν υπαρχει το username.Ακομα και με την λυση του banavas δεν ξερεις αν ο χρηστης δεν εχει κανει tamper το post ωστε να προσπαθησει οτιδηποτε (sql injection κλπ),
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Personal Messages

Δημοσίευση από Banavas » 18 Δεκ 2008 15:50

Εννοείται οτι το drop down menu περιορίζεται για λίγους σχετικά χρήστες.

Αυτό που ήθελα να δείξω είναι οτι δεν πρέπει να αφεθεί στην καλή ορθογραφία του χρήστη.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Personal Messages

Δημοσίευση από fafos » 18 Δεκ 2008 15:54

korgr έγραψε:
Για αυτές τις περιπτώσεις fafos καλό είναι να χρησιμοποιούμε καλού κακού την turnDustToDot(); :lol:
Χωρίς πλάκα είναι απίστευτο από που μπορεί να σου έρθει κόλημα και να ψάχνεσαι άπειρες ώρες...
den douleuei kala auth function.. ego xrhsimopoio thn WifeCleanMyScreen(); kai doulevei teleia.. 8)


an xrhsimopoihsei autocomplete na frontisei na exei se UTF-8 thn vash giati tha antimetopisei polla problhmata me Ellhnikous xarakthres...

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Personal Messages

Δημοσίευση από loxy » 18 Δεκ 2008 16:02

@tix Βρήκα κάποια σκριπτακια έτοιμα, αλλά μετά θα πρεπει να δειξω στην παρουσιαση αν το εκανα εγω ,και γιατι το εκανα ετσι και παει λεγοντας...
Αργοτερα οταν αποφασισω να το ανεβασω στο Ιντερνετ , θα προσπαθησω να το τελειοποιησω.

@fafos
Η WifeCleanMyScreen(); μου ακουγεται πιο λειτουργικη... :P

@Banavas Ησουν κατανοητος... :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες