8elw magali boithia stin c

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
picoz
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2008 22:13

8elw magali boithia stin c

Δημοσίευση από picoz » 24 Νοέμ 2008 22:21

8elw kapoios na mou lisei tis 3 askisis... einai pigon... kaigomai............

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

8elw magali boithia stin c

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Νοέμ 2008 22:31

Ρίξε μια ματιά σε αυτό πρώτα θα σε διαφωτίσει αρκετά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες