print me VB

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
athlon
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 02 Οκτ 2008 01:53
Τοποθεσία: pola kai diafora........

print me VB

Δημοσίευση από athlon » 25 Νοέμ 2008 20:36

Psaxno na vro mia efarmogi (condrol) san to wordpad me ensomatomeni ektiposi na to prosarmozo se VB object, gnorizi kapio kati.....pistevo na exo gini katanoitos.....

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

print me VB

Δημοσίευση από virxen75 » 04 Απρ 2009 17:06

κάτι σαν αυτό π.χ?

www.a1vbcode.com/app-3192.asp

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

print me VB

Δημοσίευση από Basilakis » 04 Απρ 2009 22:04

Πάντως υποθέτωντας πως έχουμε ένα text box και θέλουμε να εκτυπώσουμε στη VB Κάνουμε αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

Private Sub Command1_Click()
    Printer.Print text1.Text
    Printer.EndDoc
End Sub

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης